• czy inwestować w echo Autor: ~maru [185.124.116.*]
    witam chciałbym zainwestować w echo przeanalizowałem spółkę wydaje się że można inwestować ja wiem przez najbliższe rok dwa nie będzie rewelacji kupiłem na razie 500 akcji tak na zaczepkę i obserwuję myślę o czasie 5lat i może dłużej czy mógłby ktoś się wypowiedzieć czy są jakieś negatywne strony ja jestem na giełdzie od 4 lat i nadal nie jestem pewny swoich decyzji zawsze lepiej zapytać wiedzących więcej proszę o pomoc dziękuję z góry trolom dziękuję rank progres mnie nie interesuje
  • Re: czy inwestować w echo Autor: comtrader_optymista [91.239.154.*]
    Dnia 2020-06-28 o godz. 15:34 ~maru napisał(a):
    > witam chciałbym zainwestować w echo przeanalizowałem spółkę wydaje się że można inwestować ja wiem przez najbliższe rok dwa nie będzie rewelacji kupiłem na razie 500 akcji tak na zaczepkę i obserwuję myślę o czasie 5lat i może dłużej czy mógłby ktoś się wypowiedzieć czy są jakieś negatywne strony ja jestem na giełdzie od 4 lat i nadal nie jestem pewny swoich decyzji zawsze lepiej zapytać wiedzących więcej proszę o pomoc dziękuję z góry trolom dziękuję rank progres mnie nie interesuje

Spółka na obecną chwilę nijaka.
    Są inni deweloperzy z dużo większymi szansami na spektakularny wzrost ceny akcji - choćby z tego powodu, że ich akcje są relatywnie kilka razy tańsze niż akcje Echa. Kropka.

P.s.:
    Ja jestem na giełdzie od jej początków....

comtrader
  • Re: czy inwestować w echo Autor: ~xxx [83.31.82.*]
    to,wielkich sukcesów nie osiągnąłeś,skoro,na bankierze na "boba budowniczego"naganiasz,co,do echo,w/g mojej.subiektywnej oceny,echo, to db spółka,tylko warunki się zmieniły,i sam musisz podjąć decyzję
  • Re: czy inwestować w echo Autor: ~maru [185.124.116.*]
    Dnia 2020-06-29 o godz. 07:23 ~xxx napisał(a):
    > to,wielkich sukcesów nie osiągnąłeś,skoro,na bankierze na "boba budowniczego"naganiasz,co,do echo,w/g mojej.subiektywnej oceny,echo, to db spółka,tylko warunki się zmieniły,i sam musisz podjąć decyzję

dzięki za odp ale ja nie naganiam na echo tylko chciałem poznać opinie innych a sukcesy mam dość dobre inwestuję z głową ale wszech wiedzący nie jestem i zawsze można przemyśleć opinie innych choć bym się z nimi nie zgadzał a decyzje oczywiście podejmuje sam
  • Re: czy inwestować w echo Autor: ~maru [185.124.116.*]
    Dnia 2020-06-29 o godz. 00:14 comtrader_optymista napisał(a):
    > Dnia 2020-06-28 o godz. 15:34 ~maru napisał(a):
    > > witam chciałbym zainwestować w echo przeanalizowałem spółkę wydaje się że można inwestować ja wiem przez najbliższe rok dwa nie będzie rewelacji kupiłem na razie 500 akcji tak na zaczepkę i obserwuję myślę o czasie 5lat i może dłużej czy mógłby ktoś się wypowiedzieć czy są jakieś negatywne strony ja jestem na giełdzie od 4 lat i nadal nie jestem pewny swoich decyzji zawsze lepiej zapytać wiedzących więcej proszę o pomoc dziękuję z góry trolom dziękuję rank progres mnie nie interesuje
    >
    > Spółka na obecną chwilę nijaka.
    > Są inni deweloperzy z dużo większymi szansami na spektakularny wzrost ceny akcji - choćby z tego powodu, że ich akcje są relatywnie kilka razy tańsze niż akcje Echa. Kropka.
    >
    > P.s.:
    > Ja jestem na giełdzie od jej początków....
    >
    > comtrader

dziękuję za odpowiedż
  • Re: czy inwestować w echo Autor: pytek21 [5.173.168.*]
    niby którzy deweloperzy są w lepszej sytuacji?
  • Re: czy inwestować w echo Autor: ~Xxx [89.228.190.*]
    Trudno ocenić ale dzisiejsze czasy gdzie banki dają kiepski procent kasa poleci w nieruchomości z 500 plus też .Jeżeli ma ktoś więcej dzieci to tą kasą spłaca załóżmy mieszkanie.Musisz przemyśleć.
  • Re: czy inwestować w echo Autor: pakamera [176.221.120.*]
    Głównym atutem Echo  jest dywidenda.Prawie żadna spółka,nie mówiąc już o bankach,nie daje ponad 10% zwrotu w skali roku.
  • Re: czy inwestować w echo Autor: maru1 [185.124.116.*]
    Dnia 2020-07-22 o godz. 18:46 pakamera napisał(a):
    > Głównym atutem Echo  jest dywidenda.Prawie żadna spółka,nie mówiąc już o bankach,nie daje ponad 10% zwrotu w skali roku.

masz rację tylko nie wiadomo czy w tym roku wypłacą ja myślę że dla dobra spółki było by dobrze nie wypłacać może być jednak trochę zastoju bo inwestorzy co kupują mieszkanie pod wynajem czekają na leprze ceny.. ceny wynajmu spadają i stopa zwrotu jest marna ja myślę że mieszkania spadną o ok 15% realnie wtedy inwestorzy zaczną z powrotem kupować ale to potrwa ze 2 lata narazie będą szukać okazji na rynku wtórnym
  • Re: czy inwestować w echo Autor: ~rafaelitos [91.123.188.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Echo-realizuje-projekty-zgodnie-z-harmonogramem-w-VIII-rusza-z-budowa-dwoch-biurowcow-wywiad-7941358.html 

Myślę że jest nieźle.
    Pytanie jak będzie teraz wyglądała polityka dywidendowa echo. Ciekawe czy będzie dywidenda zaliczkowa za 2020 r jak dotychczas ?
[x]
ECHO -6,56% 5,98 2025-09-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.