Proszę mi tu nie pompować emocji bo Zubrzyk ma do zrealizowania kilka pakietow na XTB, ale jeszcze nie czas! Plan jest taki, ze w wiekszosci maja przejsc wlasnie na SCOPE!
trza jeszce cusik poczekać, nie napalać się na kolejne 100% w dwa miesiące bo się wylesczycie jak kurs będzie męczył, oni pewnych rzeczy nie przeskoczą =) Siedzieć wygodnie, jeszce pare stacji przed nami, a jak nerwy to do Warsa na piwko.
Dzień dobry Panie Zubrzyk M.in. dzięki Panu zawdzięczam sute zyski na CRJ przyciągnął mnie Pan również do akcjonariatu Pure oraz Scope Natrafiłam kiedyś na linka do Pana strony na Facebooku ,niestety nie mogę odnaleźć Pana strony Czy mogę poprosić o linka ? Pozdrawiam
A jak jesteśmy przy temacie - to mamy cały czas bardzo atrakcyjny poziom ceny na SCPFL - jeżeli spełnia obietnice i dowiozą komercjalizację to zwrot z inwestycji w stosunku do ryzyka będzie bardzo wysoki :)
Carlos, akurat forum Scope śledzę bardzo długo, masz wiedzę olbrzymią.. ale w większości jak pisałeś, że będziemy zaskoczeni albo coś tam wiesz to była klapa na kursie która de facto była związana jakimiś czynnikami które akcjonariat źle przyjął .. obyś teraz odwrócił ten trend ..
NIe wakacje! Mniej się udzielam na forum częściej na Grupie FB bo nie mam siły walczyć z tym dziadostwem trolowym bankiera :-) Zreszta CarlosRoca doświadczył to na własnej skórze! Zawsze jestem dostepny na FB i pisza z ludzmi na massanger.