Gra ma ok. pół roku, przeceniona do 18$ i nie wyskoczyła nawet do top 100. A leszcze już spamują że to sukces haha Jaki sukces? Ile gier miało premiery w ostatnim półroczu? Ile z nich jest przecenione o 40%? I jakaś jest na tak niskiej pozycji?
Jak bedzie po $5 to moze nawet na chwile bedzie w 10 ce... Ale co z tego ? Gra jest nierentowna. Gry ktore nie zwracaja sie w pierwszych tygodniach po sprzedazy to niska liga a gry ktore nie sa w stanie zwrocic sie po 8 miesiacach to juz zwyczajna wtopa. Ale oni graja w tym dalej....Spolka jednej upadajacej gry i....wiecznych planow i obiecanek
Arek patrzac wstecz zgadzam sie z Toba, jednak dzis jest inny obraz. Przyszlosc wyglada ok - tak do konca roku. Ja tu jestem aby zarobic czyli duzo drozej od obecnego kursu sprzedac. A teraz co wedlug mnie bedzie paliwem do rakiety. 1) aneks a tam zapis ze prezes ma zablokowane akcje, 2) roki 3) trajler 4) info o 1 milion sprzedanego Snajpera , 5) info ze Snajper jesy rentowny i kilka jeszcze . Do 16 lipca niewykonuje zadnych ruchow : czekam, obserwuje - moja srednia to 1.03 i mam tego duzo