CIG nigdy jeszcze nie wypuscil gry w terminie i nigdy tez nie wypuscil gry, ktora okazala sie hitem... gnioty wypuszczane przez zadluzona spolke na krawedzi bankructwa. Zeszly tydzien dal zarobic spekulantom, ktorzy kupili pelno walorow ze wzgledu na niska cene bazowa i sprzedali kilka groszy wyzej. Ale wiecej tu nie ma... niestety
Dnia 2020-06-26 o godz. 14:18 ~Sim napisał(a): > Patrzcie, teraz sie zacznie takie wywalanie, ze kazdy kto kupil powyzej 1zl zostanie z reka w nocniku! Wracamy na kurs ponizej 1.00
Wyszli ponad 1,10 i tego bedą sie trzymać,,wawliłem po około 1,14,ale czuje że w przyszłym tygodniu do góry.Tu się liczy ile zarobiłeś w ciągu miesiąca,kwartału.,WSPARCIA=OPORY i wskażniki.Niestety moje /FALKI/,dalej nisko chociaż rosną.podrawiam !
Simie, albo Ty jesteś nowiutki na giełdzie, albo kłamiesz, zeby tanio kupic. Zawsze, jak Snipery były doprodukowywane, zawsze kurs szybował wysoko. Teraz też ten scenariusz nas czeka. Więc nie kłam. Nawet, gdyby bardzo zanurkowal kurs, to nie polecam sprzedawania. Ja miałem na tej spółce taką właśnie historię. Jednego dnia kurs zanurkował z 7 złotych, na dolne widły ( na bardzo dużych obrotach ), po czym odbił i skończył na górnych widlach. Później już, w kolejnych dniach, kurs tylko rósł, aż do 30 złotych. Też wtedy perspektywą była doprodukcja Snipera. Historia jest prawdziwa. Czas. kiedy to się działo możecie sobie poszukać. Nie wierzcie oszustom, którzy chcą kilka groszy taniej kupić . Pozdrawiam !