• Manipulacja:) Autor: ~Wi-Fi [92.251.147.*]
    ladnie widac jakas proba zwalenia kursu:)
  • Re: Manipulacja:) Autor: ~tt [193.52.216.*]
    nie sadze, dla niektorych to po prostu dobre poziomy do realizacji zyskow... wiec sprzedaja.

Dalej jestem zdania ze hakowi jeszcze nie powiedzieli ostaatniego slowa, wystarczy spojrzec na wykresy z przed dwuch lat sporo ludzi bralo CFG w tych przedzialach.
  • Re: Manipulacja:) Autor: ~Wi-Fi [92.251.147.*]
    a zerknik na notowania
    ano zerknolem, i...
  • Re: Manipulacja:) Autor: ~Wi-Fi [92.251.147.*]
    moze nie kazdy widzi to co ja widze:)
    w takim razie, co widzisz? zakladam ze patrzysz na wykres CFG.
  • Re: Manipulacja:) Autor: ~Jawisła [91.216.51.*]
    Za mały obrót na zwałę - raczej widać umiejętną obronę, co może przemawiać za tym, że jest przekonanie, że kurs pójdzie jeszcze wyżej.

• Re: Manipulacja:) Autor: ~Wi-Fi [178.167.137.*]
    Widze ze kurs rosnie od 12zl i bedzie rosl dalej:)
  • Re: Manipulacja:) Autor: ~Minifund [37.47.66.*]
    A najlepsze że ja nie bronie tych poziomów. Mamy jakiś nowych obrońców co załadowali powyżej 30. I dobrze czas by Minifunnd przeszedł na emeryturę i przestał śledzić notowania....
    To nie jest juz nawet obrona, tylko zbieranie wszystkich srednio_malych pakietow jak leci.

• Re: Manipulacja:) Autor: ~Arthurius [94.172.219.*]
    Minifund, nie gadaj, że na tych poziomach musisz jeszcze bronić kursu. Na moje kakaowe oko powinieneś być już sporo zarobiony. Pamiętam jak razem ze mną dobierałeś mnóstwo tych akcji między 8 a 12 zł. Chyba, że jeszcze trochę Ci brakuje, bo pamiętam jak kiedyś powiedziałeś, że z powrotem staniesz się Falloutem jak wyjdziesz na plus..
  • Re: Manipulacja:) Autor: ~Minifund [176.96.148.*]
    Błąd życia oddanie akcji CRJ po 160 na które namówił mnie sp steamapp....potem oddanie PLW po 200. Kolejny raz nie oddam waloru z czystym PR i pięknymi perspektywami. Czekam na powrót fundow.
  • Re: Manipulacja:) Autor: ~red_orchis [145.14.245.*]
    Ja również. Widać, że fundy teraz interesują się tymi mniejszymi spółkami, zwłaszcza tymi z perspektywami na rynek główny. Popatrzcie na Sonkę. Robią porty dla poważnych kontrahentów 505 i Gear Bardzo dobre oceny portów. Jednocześnie trzymają marżę i potrafią dużo dodać od siebie. Dużo potfafią, stąd porty dużych hitów. Poczytajcie o ostatnim porcie. Dla mnie to mały For. Robią też port Gry Farm tycoon o jakości AAA. Później Bum Simulator. Teraz jest tam korekta. Może jeszcze spadnie. Nie namawiam na zakup, po prostu obserwujcie. Jeśli macie jakieś inne ciekawe firmy, to piszcie. A na CFG to wszystko co najlepsze, to dopiero się zaczyna. Porównajmy rok ubiegły do tego co jest teraz. I pomyślmy, co tu będzie za rok
  • Re: Manipulacja:) Autor: adameczek133 [89.64.54.*]
    Jak kupowałem Onemore za 1.10 zł to się ze mnie śmiali co za gniota kupuję. Sprzedałem za 2 zł teraz żałuję. CFG też za wcześnie opyliłem ale mam tu 40% kapitału jeszcze. 60% w Artgames i mam zamiar trzymać obie spółki. Jak krachu nie będzie to będę bogaty...)
  • Re: Manipulacja:) Autor: ~Minifund [46.134.164.*]
    100 mln kapitalizacji misiaki. Kto ze starych sierpień 2018 doczekał że mną??
  • Re: Manipulacja:) Autor: ~cza [5.184.96.*]
    Hehe. Pierwsze akcje kupowałem na górce przed premierą za niecałe 5 dyszek. Później nerwowe usrednianie, wyprzedanie po 8 odkupienie po 9... Srednia 13, kilka kółek... Te akcje to moje życie podczas ostatnich 2 lat.
  • Re: Manipulacja:) Autor: ~adameczek133 [89.64.55.*]
    Pamiętam jak na forum zachwalali Ultgames , a Cfg ignorowali. Chciałem doczekac chwili kiedy Cfg będzie droższe od Ultgames i tak się stało ...)
  • Re: Manipulacja:) Autor: ~Minifund [46.134.164.*]
    Nie jest droższe adameczek :). Kapitalizację porównaj. CFG dobrze wyda ACS to będzie mógł konkurować.
  • Re: Manipulacja:) Autor: hmmmx [78.246.217.*]
    Do tego ma prawie dwa razy mniejszy FF. Jezeli jest tutaj wiecej niz jeden "minifund" to rzeczywisty FF moze byc nawet jednocyfrowy.

Patrzac chlodno na sytuacje, Rynek juz chyba wycenil ciezka prace prezesa i perspektywy spolki, wiec po kilku dobrych tygodniach i niezlych informacjach od spolki potrzebny jest przystanek moze nawet glebsza korekta.

No chyba ze Prezio znowu czyms zaskoczy.
[x]
CFG -0,43% 2,29 2025-09-30 16:48:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.