• Ruszy to czy nie hmm... Autor: ~Bezi [5.173.196.*]
    Jw
  • Re: Ruszy to czy nie hmm... Autor: ~Mimak [5.173.164.*]
    Wytrzymaj ciśnienie do ZWZA
  • Re: Ruszy to czy nie hmm... Autor: ~Inwestor [188.146.103.*]
    Ruszy, a jak się rozpędzi to wielu zadziwi... wedlug mnie drugi CDR
  • Re: Ruszy to czy nie hmm... Autor: ~wal [79.191.40.*]
    infa o pakietach brak
  • Re: Ruszy to czy nie hmm... Autor: ~Ziomek [178.218.226.*]
    mam wrażenie, że część osób tutaj tylko jest bo % rosły ale nikt nie za bardzo patrzy przyszłościowo - jak widzę jak zabiera się spółka do ekspansji i jakie narzędzia posiada, jak podchodzi do budowania marki to zmienia się optyka - uczestniczyłem w tworzeniu spółek od zera, które teraz są wyceniane na miliardy - powiem tak ruch jaki zastosują (link) spowoduje, ze kadra będzie gryzła trawę by osiągnąć sukces a ta spółka się na tym opiera link 
  • Re: Ruszy to czy nie hmm... Autor: ~Bezi [5.173.196.*]
    O nareszcie ktoś spoko. Wszedłem na longa tak dwa lata, ale boli jak uciekają orocenty :/ żelazne jaja i trzymam trzymałem 3zl biomedu to o tu wytrzymam bujanko . Chociaż by kurs trzymali, a z tego co widzę to trwa powolne zbieranie na tym poziomie.
    dzięki :) jedyne czego żałuje to tylko to, że nie wiedziałem o ich istnieniu wcześniej - choć dla mnie jest kluczowe, że uczestnicząc w projekcie dla Departamentu Sprawiedliwości USA - tym się po prostu uwiarygodnią na rynku - bez tego chyba bym się bał na nich postawić ( tak z mojej przygody w biznesie nawet dopuszczałem pozyskanie tzw. klienta lewara na marży ujemnej w początkowej fazie rozwoju bo to się z czasem spłaca na całym portfelu )

@ wbrew logice uśredniłem w górę :) - więc teraz trzeba czekać :) - niestety jedyny chyba minus tej spółki to długi okres domykania sprzedaży - nie pokażą z dnia na dzień sukcesu - może jakby opublikowali prowadzone rozmowy to zrobiłoby na inwestorach wrażenie ale ich profil przypuszczam, że nie pozwala na to - umowy na pewno zawierają klauzulę poufności
  • Re: Ruszy to czy nie hmm... Autor: ~Bezi [5.173.196.*]
    Też późno się dowiedziałem, wystarczy popatrzeć na info o dużych klientach do 2022, niestety ktoś wiedział wcześniej o umowie z USA i wywindowali kurs artykuł ukazał się dopiero w Piątek po wzrostach. Oglądałem wywiad z prezesem i widać że spółka rozwojowa sam mówił o rynku francuskim, miał bym czym usredniał bym w dół. Część portfela ciągle w mcr i biomed w nich też uwierzyłem 3 miesiące temu i trzymam.
    mcr i biomed - to bardzo dobry strzał :);tu i teraz maszynka na robienie zysków :)
  • Re: Ruszy to czy nie hmm... Autor: ~Ja [89.25.246.*]
    Ale przecież info o umowie z usa już było potwierdzone gdzieś przy kursie 90
  • Re: Ruszy to czy nie hmm... Autor: ~Ja [89.25.246.*]
    A pompowanie sie zaczęło jak trafiło do massmediów
  • Re: Ruszy to czy nie hmm... Autor: ~Wodzu [94.102.60.*]
    O tej umowie wiadomo już było od jakiegoś czasu. Ale jak wy akcje kupujecie po artykułach w gazetach to zawsze na górce kupicie.
    coś w tym jest - święta racja :) tylko jak przesiać wszystkie informacje :) chyba, że kupię sobie na użytek własny z Datawalk program do bazy hurtowej :)
  • Re: Ruszy to czy nie hmm... Autor: ~Niewiemwsumie [89.75.48.*]
    Musi się odbić i to porządnie, może nie dziś, nie jutro (sic), ale jak już ruszy... dużego spadku nie wróżę, raczej wymianę pasażerów ;)
  • Re: Ruszy to czy nie hmm... Autor: ~Anavrin [5.184.91.*]
    Kupiłem na górce, bo ponad 180. Jednak też widzę potencjał w spółce i warto czekać na realizację planów. Na longa z pewnością będzie duży zysk. Niech rośnie po mału ale sukcesywnie. Też mam Biomed i SimFabric na dłuższy czas. Myślę, że to ładna trójka z branż, które w obecnej sytuacji dają radę i rozwijają się najlepiej. Pozdrawiam tych co są na dłużej.
  • Re: Ruszy to czy nie hmm... Autor: ~zz [79.191.40.*]
    zeby roslo wskazana koretka a tak bedzie sie długo kisiło i boczniak
  • Re: Ruszy to czy nie hmm... Autor: pandorinium [79.110.207.*]
    Żeby rosło potrzebny boczniak. Niecierpliwi sprzedadzą, strachliwi nie kupią.
  • Re: Ruszy to czy nie hmm... Autor: ~Bezi [5.173.186.*]
    kupilem jeszcze lubawe spekulacyjnie pod powódź, maja zapory w swojej ofercie i wozy. Ciagle wilgotne wiatry znad morza czarnego będą przynosić silne opady szykuje się kolejny 1997.
[x]
DATAWALK -2,34% 125,00 2026-05-27 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.