Kazdy madry tak by zrobil ale jak tu ulica 1tys zl inwestuje to 20 dyszki na gierke to juz kosmos :( a trzeba pompowac bo to wszystkim na dore wyjdzie!
Pasy zapinac jechac na wakaje i nie tykac bedzie tylko lepiej
Nie jestem szefem działu sprzedaży i nie znam się, ale się wypowiem. Nie wiem ile kosztują gry w sklepie, ale trochę drogo jak na gierkę mobilną. W mojej ocenie powinna kosztować 5 do 15 zł, ewentualnie niska opłata subskrypcyjna miesięczna tak aby nie wystraszyć klientów.
Napisałem wyraźnie, może być za droga i klienci się wystraszą, a zmysł do wyceny mam i takie było pierwsze wrażenie. Po za tym jest bardzo dużo gier, które są darmowe, więc uderzamy w segment, który ciężko będzie pokonać. Zobaczymy jak się będzie sprzedawać, ale na początek cena powinna być niższa, żeby zachęcić jak największą grupę do pogrania. Ja jestem inwestorem, a nie palaczem fajek, na bzdury nie wydaje kasy, umiem się powstrzymać, etap gierkowania mam już za sobą. Trzymam kciuki, gierka fajna.
Twój komentarz świadczy tylko o tym, że jesteś wsiurem, a nie gościem godnym pogadania o gierce. Pozdrawiam cie srebrny kartoflarzu, może ziemniaczki na ból dupy? ;)