Te 5000 głosów wstrzymujących się ws. udzielenia absolutorium Piotrowi Sikorze to byłeś Ty, Fanpli? Mam nadzieje, że przynajmniej jakiś burak zagościł na jego twarzy po odczytaniu wyników głosowania.
wstrzymanie się z tymi 5 k to jakby z jednym jajem hehe, z dwoma byłoby jakby zagłosował przeciw a, swoją drogą świetne walne i rekordowe czasowo 4,5 godziny w tym godzina formalnych działań i 3,5 godzinna dyskusja: zasady funkcjonowania biznesu oraz wizja dynamicznego rozwoju grupy plus pytania i odpowiedzi za długo, aby wszystko opisywać ale, uwierzcie jest naprawdę dobrze i jeszcze o platige usłyszycie kto był na walnym wie co mam na myśli...
Fanpli z całym szacunkiem do Ciebie, ale to samo pisałeś po ostatnim walnym. Były poruszane jakieś kwestie filmu fabularnego? Chodzi o to, że taki projekt mógłby nadać odpowiedni rozgłos spółce
Panowie, również z chęcią usłyszał bym jakieś informacje. A jeżeli postanowicie zachować to dla siebie to mam nadzieje że przynajmniej spotkamy się w przyszłym roku na walnym.
może zxc coś wam napisze? ja cobym nie napisał to wymyślacie mi od naganiacza do wariata... po co więc miałbym nieść kaganek oświaty w te wasze głowy uprzedzone do tej spółki i tak ignorujecie fakty i wiarygodność spółki hehe, rozpalić ciekawość jakąś fajną wiadomością? i tak bez tego akcje pli to okazja inwestycyjna, ale ok zanęcę coś - uwaga> psy wieszacie drogie inwestory na tej umowie z netflixem, ale niewielu wie, że prawdopodobnie bezie sześć sezonów, a więc łączna kwota z tego projektu dla platige może wynieść 40-50 mln zł! oczywiście, podzielona ale to nie zmienia faktu wysokości tej sumy do tego pierwszy sezon robili na najmniejszej marży ze względu na przygotowania typu zespół, technologia etc teraz każdorazowo z tego samego układu korzystają co ma wpływ na marżę i coraz większy zysk do tego dodamy zastosowanie ue 4d, który efektywność pracy ma poprawić o 20%, a zysk może i o 50% kto wie? to tylko niektóre smaczki, których naprawdę było sporo, ten kto był wczoraj na pewno moich postów nie będzie traktował jako wzięte z kosmosu pełnego frazesów i konfabulacji brawo walne!
@Rado, tak się dopytujesz o ten film fabularny to napisze ci, że mówili i wygląda to całkiem obiecująco, aczkolwiek covid poprzesuwał troszkę terminy i nie mówimy tu taj o jednej produkcji ale, filmy to małe piwo, liczę na coś innego z własnego kontentu, pewnie zxc wie o co chodzi? tak współpraca to było dopiero coś! mają w temacie swoje merytoryczne kompetencje... choć sami tego nie pociągną poczekajmy troszkę, może coś się w tym enigmatycznym temacie dla tych co na walne nie dotarli, wydarzy? panowie, 4 godziny dyskusji, a wy tak na gotowca i ściągę liczycie, a w imię czego?
Niepotrzebne aluzje, Ja się spytałem mimo wcześniejszego wytłumaczenia mojej nieobecności. Bóg mi światkiem że bardzo chciałem być na walnym, sam zresztą rozpocząłem temat poruszający ten wątek.
michałowski miły z ciebie człowiek polecę ci coś> jeśli śr masz wyższą, to dokup sobie akcji powinieneś być zadowolony ok...podaj swój email, może przysiądę i jakiś skrót ci jutro napiszę hehe, oczywiście pod warunkiem, że zobowiążesz się do kupna co najmniej 1 akcji
A dziękuję Fanpli, kontaktować się ze mną można pod adresem mmichalowski96@o2.pl Kupienie jednej akcji niewiele zmieni w moim stanie posiadania, trzymam na razie akcji z trzema zerami na końcu, od tego co się będzie działo uzależniam dalsze zbieranie :)
dobrze jarzysz! a klimat się robi doskonały: https://www.spidersweb.pl/rozrywka/2020/06/25/erotica-2022-netflix-polski-film-oryginalny-zdjecia/ poza tym warto obejrzeć: https://pl.ign.com/platige-image/32438/news/miazmat-platige-image-zaprasza-na-dzisiejsza-premiere-nowej-animacji
Zgadzam się z Fanpli. Co najważniejsze spółka wszystkie brudy zostawiła za sobą i ma kompletnie czyste konto. Koniec ery restrukturyzacji, a początek innowacji i rozwoju. Bardzo zdywersyfikowany poziom przychodów. Co najmniej 4 segmenty, które idealnie się zazębiają. Do tego stałe przychody.
@co do Wiedźmina. Dopiero teraz zrozumiałem jak to naprawdę wygląda. Może pieniążki nie są takie, na jakie wszyscy liczyliśmy, ale dzięki temu PLI nie musi pokazywać żadnego portfolio w rozmowie z klientem. Dużo kontrahentów już wie kto to i czym się zajmuje PLATIGE IMAGE-"ludzie z branży czytają napisy końcowe."
Odnośnie animowanego wieśka. To zlecenie byłoby kompletnie nieopłacalne i tyle w temacie. Chinole robią prawie za darmo- ale z tego można wywnioskować że PLI miało pierwszeństwo zlecenia.
Twardowsky miał ruszyć, ale korona i teraz nie wiadomo kiedy(proszę nie nakręcać się na jakieś super zyski, po prostu zlecenie(jak na razie)).
@Fanpli- czy mówisz o.... live action...? @co do tych filmów fabularnych to tak nic nie powiedzą.
ps. nasz Prezes jest zaje super. Gadaliśmy z nim ponad 3 godziny. Ile mógł tyle powiedział. Bardzo rozsądny i stonowany człowiek. Na pewno godny zaufania. Powiedział też, że weźmie do siebie uwagi odnośnie komunikatów i postara się coś zmienić.
Dnia 2020-06-25 o godz. 18:55 ~zxc napisał(a): > Zgadzam się z Fanpli. > Co najważniejsze spółka wszystkie brudy zostawiła za sobą i ma kompletnie czyste konto. Koniec ery restrukturyzacji, a początek innowacji i rozwoju. > Bardzo zdywersyfikowany poziom przychodów. Co najmniej 4 segmenty, które idealnie się zazębiają. > Do tego stałe przychody. > > @co do Wiedźmina. Dopiero teraz zrozumiałem jak to naprawdę wygląda. Może pieniążki nie są takie, na jakie wszyscy liczyliśmy, ale dzięki temu PLI nie musi pokazywać żadnego portfolio w rozmowie z klientem. Dużo kontrahentów już wie kto to i czym się zajmuje PLATIGE IMAGE-"ludzie z branży czytają napisy końcowe." > > Odnośnie animowanego wieśka. To zlecenie byłoby kompletnie nieopłacalne i tyle w temacie. Chinole robią prawie za darmo- ale z tego można wywnioskować że PLI miało pierwszeństwo zlecenia. > > Twardowsky miał ruszyć, ale korona i teraz nie wiadomo kiedy(proszę nie nakręcać się na jakieś super zyski, po prostu zlecenie(jak na razie)). > > @Fanpli- czy mówisz o.... live action...? > @co do tych filmów fabularnych to tak nic nie powiedzą. > > ps. nasz Prezes jest zaje super. Gadaliśmy z nim ponad 3 godziny. Ile mógł tyle powiedział. Bardzo rozsądny i stonowany człowiek. Na pewno godny zaufania. Powiedział też, że weźmie do siebie uwagi odnośnie komunikatów i postara się coś zmienić. > -zxc Szanuję twoje zdanie. Czy udało Ci się zadać pytania, o które prosiłem odpowiedź? Nie jedno walne w życiu odwiedziłem i rozumiem, że para bucha z nosa, ale proszę o konkrety.
Brudny się wyjaśnia, a nie stwierdza, że ich nie ma, zatem co z moich "trudnych spraw" udało się wyjaśnić? Znajdują się w wątku "Walne" nie chcę po raz trzeci wklejać.