• Kupilem tego strucla Autor: ~orzel74 [91.193.13.*]
    Jutro idziemy do gory chlopacy. Celem 1.40 zl. PA
  • Re: Kupilem tego strucla Autor: ~orzel74 [91.193.13.*]
    Jutro, pojutsze zniwa na papierze
  • Re: Kupilem tego strucla Autor: ~bankierUser [79.110.201.*]
    tez tu kupiłem mały pakiecik wczoraj i dzisiaj, w SGWC grałem i uważam że gra była nawet niezła (oczywiscie z ilością błedów dużo wiekszą niż te z grupy Playway), ale myślę że wyciągneli wnioski i kontynuacja może się dużo lepiej sprzedać

• Re: Kupilem tego strucla Autor: ~Dragon [31.0.46.*]
    Dnia 2020-06-24 o godz. 22:51 ~bankierUser napisał(a):
    > tez tu kupiłem mały pakiecik wczoraj i dzisiaj, w SGWC grałem i uważam że gra była nawet niezła (oczywiscie z ilością błedów dużo wiekszą niż te z grupy Playway), ale myślę że wyciągneli wnioski i kontynuacja może się dużo lepiej sprzedać
    > >

Wyciągneli wnioski? Ile lat trzeba pinokiowi zeby nauczyc sie wyciagac wnioski i uczyc na błedach. Chyba 40 albo wiecej bo ostatnimi latami ciągle brnie w tego beznadziejnego Snajpera. Lotf 2 to jedyna szansa dla CIGa.Gry robi sie po to zeby zarabiac i sie rozwijac a nie tylko przetrwać
  • Re: Kupilem tego strucla Autor: ~James [91.193.13.*]
    @Dragon

Swietny komentarz i spojrzenie trzezwe na sprawe. Dla mnie rowniez LOTF2 to jest podsawa i szansa dla CIG na wypraccowaniee sobie wreszcie jakiejs marki. Czesc pierwsza byla dobra ale druga moze ich wyniesc wysoko. Jak podejda z LOTF2 powaznie do tematu to tu moze byc kurs pod 4-5 zl. i dac fundament pod dalszy rozwoj studia. Umowmy sie, seria snajper, i tu zgoda z tobą, to jest marka co najwyzej na przetrwanie i dochody na bierzacą dzialalność CIG.
  • Re: Kupilem tego strucla Autor: ~Michał [5.173.48.*]
    https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/odczyty-pmi-napedzaja-wzrosty-na-gieldach-w-grze-ci-games-i-t-bull,akcje,268081
[x]
CIGAMES 0,00% 2,99 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.