• zarzad duzy minus Autor: ~zamet [5.173.32.*]
    mialo byc tak pieknie, po co oni kupilj ten zlom w chojnicach od syndyka ktory spisuja? to samo bylo z fugo..ppzniej mieli to sprzedac..pozniej zyczylili akcjonariuszom wzrostu wartosci..pozniej zniszczyli 1 rokiem zyski z 2019..nieladnie..stracili moje zaufanie totalnie..kilka zmylek zrobili i zle to wyglada
  • Re: zarzad duzy minus Autor: ~ZMT [37.248.78.*]
    chyba przesada, przecież kupili to za 26 MLN ZŁ a odpisują do 31 MPLN
    a to że odpisują w dobie korony, to w sumie chyba nie zupełnie pozbawione sensu ...
  • Re: zarzad duzy minus Autor: ~zamet [185.201.68.*]
    moze faktycznie przesadzilem
    szkoda tylko bo jest kleks w wynikach tak jakby 2019 sie nie odbyl, choc gotowki w kasie przybylo
  • Re: zarzad duzy minus Autor: ~Xdr [37.248.167.*]
    Był przecież już komunikat. To tylko i wyłącznie odpis czysto księgowy. Same wyniki bardzo dobre
  • Re: zarzad duzy minus Autor: ~zamet [5.173.80.*]
    wiem ze wyniki sa bardzo dobre..ale wskazniki sie popsuja nieco..sypaczy tu nie ma..qrs chyba wie co robi..podoba mi sie ze sie rozgladaja za przejeciami..osatnie realiazacje wskazuja ze robia tez elementy do turbin wiatrowych na ladzie i morzu..szanse ma rozwoj sa..moze to bedzie zloty strzal kiedys.ja zostaje ..
  • Re: zarzad duzy minus Autor: ~zamet [185.201.68.*]
    nie wiem czym moga zaskoczyc w tym roku, wyniki beda slabsze
    moze jakies przejecie
    tdj stoi za plecami wiec mozliwosci maja spore na rozwoj
    pasowalo by wiecej swiezosci w tej spolce i powrto z wycena na 2-3 zl za 1-2 lat
[x]
ZAMET -2,23% 0,79 2026-03-12 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.