• Do zerzygania Autor: ~Akcjonariusz [83.238.144.*]
    Mam nadzieje ze w końcu sie to ruszy bo nudy jak flaki z olejem-te arkusze sprzedaży do 20 pare sztuk są irytujące ktoś naprawdę realizuje zyski na 4paka...
  • Re: Do zerzygania Autor: ~Max [89.64.251.*]
    Ruszy, ruszy, i to z kopyta, bez obaw!
  • Re: Do zerzygania Autor: ~Nurek [37.248.211.*]
    Jak myślicie po ile może być w grudniu?
  • Re: Do zerzygania Autor: ~Max [89.64.251.*]
    Co najmniej po 100, a jeśli TW-DT będzie się sprzedawał lepiej niż TW, a kampania promocyjna WH będzie dynamiczna - to 150zł albo i więcej.
  • Re: Do zerzygania Autor: ~Nurek [37.248.211.*]
    To czekamy na te piękne czasy. Pozdrawiam cierpliwych
  • Re: Do zerzygania Autor: ~sp500 [91.240.132.*]
    100 zł minimum
  • Re: Do zerzygania Autor: ~beka [178.175.132.*]
    Standardowo - słabe leszcze bez wizji i wyczucia odpadają, jak zawsze.

• Re: Do zerzygania Autor: ~villlaks [79.186.233.*]
    JAsne, ale zarząd też już leci mocno w kulki. Jakaś relacja z akcjonariuszami jest ważna. Nie wiemy kiedy zwiastun nowej gry, albo chociaż jakieś informacje na temat jak się gra sprzedaje.
  • Re: Do zerzygania Autor: ~coba [87.239.222.*]
    A po co dawać teraz raport sprzedaży? Żeby zaczęli popuszczać akcje?
  • Re: Do zerzygania Autor: ~beka [178.175.132.*]
    Dnia 2020-06-24 o godz. 21:47 ~coba napisał(a):
    > A po co dawać teraz raport sprzedaży? Żeby zaczęli popuszczać akcje?

Oby i to jak najszybciej. Nie wszyscy mogą zostać milionerami. xD
  • wystarczy poczekać Autor: ~beka [178.175.132.*]
    Jakie kulki, co Ty chłopie chrzanisz? Weź sobie nerwosol czy jakaś miętę, bo tu przecież wszystko jest jasne jak słońce od dawna.

• Re: Do zerzygania Autor: ~Marta [5.173.248.*]
    Informacja bedzie w wynikach za Q2.
    Widze, ze czesc osob tutaj w goracej wodzie kapana :) Nie widze nigdzie deklaracji prezesa, ze bedzie przekazywal informacje na biezaco zatem nie wiem skad Ci sie te kulki wziely. Na gieldzie zaraz po wyborze spolki najtrudniejsze jest czekanie, ale ptaszki cwierkaja, ze warto
  • Re: Do zerzygania Autor: komar_13 [109.243.223.*]
    niestety, nadal spora część chce zostać milionerem zaraz po zakupie :). Trzeba brać też pod uwagę, że od marca zostało założonych sporo rachunków maklerskich, a zatem jest sporo świeżego niecierpliwego narybka.

Obecne zachowanie kursu pozwala na kręcenie kółeczek: kupie za 52 sprzedam za 54 20 akcji. Po odliczeniu kosztów biura maklerskiego zostaje 70zł. Ale jak to mawiają, to co dla jednych jest sufitem, dla innych jest podłogą.

Pozdrawiam i czekam dalej.

• Re: Do zerzygania Autor: ~John [5.173.113.*]
    A ja wam powiem ze bardzo podoba mi sie ta spółka cisza spokój bez naganiania i co najwazniejsze ze spolka nie wyglada jak balon jak napszyklad oml forever
  • Re: Do zerzygania Autor: komar_13 [94.254.237.*]
    John, spokój się skończy jak kurs się ruszy. Wtedy spółka zmieni się w balon, wydmuszkę i różne takie. Pojawią się trolle, które stwierdzą, że wszyscy są poubierani itp.
  • Re: Do zerzygania Autor: ~Wowa [37.47.8.*]
    Jest tych spółek gamingowych sporo.Główne uderzenie poszło w CreepyJar.Po debiucie WH część inwestorów przejdzie do nas bo tam chyba już max.Szkoda że jeszcze pół roku oczekiwania bo konkurencja nie śpi.Ale żeby produkt był perfekcyjny trzeba uzbroić się w cierpliwość.
  • Re: Do zerzygania Autor: ~Rrrrrr [205.201.55.*]
    Jakie pol roku, zara trailer i jedziem na kasprowy
    CRJ bedzie grany jeszcze dlugo. Najpierw 1000 zl bylo sufitem a teraz po wynikach bedzie 1300 - 1500 zl Jak wejda w VR to sie zacznie i u nas i u nich :) Pozdrawiam kolegow i jesli jest tu jakas pani to tez :)
  • Re: Do zerzygania Autor: ~RRR [178.37.208.*]
    Byla kiedys,plakala na forum ze powiesila sie na 34zl przed covidem. Ciekawe czy sprzedala przy 14;)
  • Re: Do zerzygania Autor: ~villlaks [79.186.236.*]
    DRAMAT, ponad 2 miesiące kiszenia ogóra i żadnych informacji. Podali by chociaż kiedy wpuszczą zwiastun Warhammera. Bez przesady.
  • Re: Do zerzygania Autor: ~Tomek [85.115.35.*]
    Sprzedaj akcje skoro dramat.
    Dla mnie dramatu nie ma.
    Spółka nie dla kolarzy.
    Twardy akcjonariat.
    Trailer pewnie będzie na targach w sierpniu, a wcześniej wyniki.
  • Re: Do zerzygania Autor: ~beka [178.17.167.*]
    Dnia 2020-06-26 o godz. 10:28 ~villlaks napisał(a):
    > DRAMAT, ponad 2 miesiące kiszenia ogóra i żadnych informacji.
    > Podali by chociaż kiedy wpuszczą zwiastun Warhammera. Bez przesady.

W tej sytuacji, nie można nie dodać: bankrut, balon, wydmucha. Czy nie lepiej uciekać i ratować kapitał? xD

Faktycznie można było w międzyczasie coś zarobić,np.na CRJ zamiast czekać na lepsze czasy ale postanowiłem trzymać do WH.
    Nie wiem jak dla was, ale dla mnie skakanie po spolkach zawsze konczy sie tak samo. Gdybym dzisiaj sprzedal to w poniedzialek z buta wchodzi trailer Warhammera
  • Re: Do zerzygania Autor: ~beka [178.17.167.*]
    Czy w takim razie uprzejmie mógłbyś? Hehehe

Ps.Mam to samo xD
    Widocznie taka reguła,ja też tak mam.Z zakupem raczej trafiam ale gorzej z wyjściem.No ale człowiek się o tym przekonuje po jakimś czasie.
  • Re: Do zerzygania Autor: ~Tomek [85.115.35.*]
    Dnia 2020-06-26 o godz. 14:07 ~beka napisał(a):
    > Czy w takim razie uprzejmie mógłbyś? Hehehe
    > >
    > > Ps.Mam to samo xD

You made my day, hahahaahah
    Stare,ale
    https://youtu.be/TRXdxiot5JM
    Bedzie dobrze. VR to przyszlosc. Bede sie upierac, ze jak wyjdzie trailer to bedzie impuls. CRJ tez wchodzac w VR rozbuja rynek. Tylko trzeba byc cierpliwym, bo mozemy chwile czekac na poziomy 150 + ale po wynikach za Q2 i trailerze raczej poziomy wyzsze niz to co obecnie.
    Ostatnio nic sie nie dzieje. Obrot dzis 80 kPLN, slabizna.
[x]
CARBONSTU -0,99% 2,00 2026-06-30 12:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.