napisz emaila do spółki zapytaj o WZA albo żeby prezio wypowiedział się na temat dywidendy za 2019.
Jeżeli nie chce jej wypłacać to niech zakomunikuje to inwestorom.
.............................
Piszcie emaile bezpośrednio do spółki to czując presję zaczną komunikować cokolwiek a nie taka komunikacyjna padaka. tu kurs przy tak zyskownej spółce powinien szorować po min 3-5 zł A nie 1.48 zł.
Ogarnijcie się z ta dywidendą, jest korona wirus i spółki się go lekko obawiają toteż może być opóźniona. Jak to niedawno było w komunikacie spółki. Nie wiadomo jak korona wirus wpłynie w długim terminie na spółkę.
DRACHA skończ te wywody studenckie i pouczanie innych co mają robić. Znalazła się kolejna cebula nauczyciel.
Masz guzik do gadania z tym swoim pakiecikiem.
Masz swój pakiecik 365 sztuk to siedź I nie gardłuj jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia bo znowu popuścisz rzadziznę.
Dobrze ci napisał bo z leszczami trzeba krótko więc on krótko.
Po ki uj wpier.... się miedzy wódkę a zakąskę szczególnie kiedy reprezentujesz pakiet 365 sztuk.
To po pakiecie widać jakim jesteś inwestorem, nie jesteś London Whale ani NYC Shark.
U nas znane ryby to leszcze, płotki, bękarty - zawsze sobie jakiś "nick" z tego wybierzesz
Po pierwsze skąd wiesz ile mam akcji skoro nie masz o tym bladego pojęcia, brak u nas dobrych inwestorów no cóż nie mierz innych swoimi osiągnięciami. Koniec dyskusji bo to strata czasu.
Masz 365 a jeżeli masz > 30 000 sztuk to się zweryfikuj i wystaw je o 8:30 na sprzedaż po 77gr to bedzie widać ile masz.
Mam swoje wystawić rano - ile sztuk wystarczy ?
33 333 ? czy 55 555 ?
77 777 ? czy 99999 ?
PKCem czy ja wystawiam po 88 gr a ty po 77 gr - potwierdź.