spólka dla badzo cierpliwych.Inne papiery odjechały.Nie warto się tu kisić.Po sprzedaży APT wskoczyłem w CLN i Mabiona.Tam jeszzce odrobicie straty.Wig leki jest na fali wznoszącej jeszcze.Tu zawsze zdązy się wskoczyc, narazie nie ma sensu.
Dnia 2020-06-23 o godz. 22:19 ~grdyka napisał(a): > spólka dla badzo cierpliwych.Inne papiery odjechały.Nie warto się tu kisić.Po sprzedaży APT wskoczyłem w CLN i Mabiona.Tam jeszzce odrobicie straty.Wig leki jest na fali wznoszącej jeszcze.Tu zawsze zdązy się wskoczyc, narazie nie ma sensu.
dlatego odpał będzie nagły i konkretny , tak to jest na spółkach dla cierpliwych , na MOJa czekałem 4 lata ale 170% wpadło , to chyba nie źle?
Dnia 2020-06-24 o godz. 10:39 ~JohnDeere napisał(a): > Dnia 2020-06-23 o godz. 22:19 ~grdyka napisał(a): > > spólka dla badzo cierpliwych.Inne papiery odjechały.Nie warto się tu kisić.Po sprzedaży APT wskoczyłem w CLN i Mabiona.Tam jeszzce odrobicie straty.Wig leki jest na fali wznoszącej jeszcze.Tu zawsze zdązy się wskoczyc, narazie nie ma sensu. > > dlatego odpał będzie nagły i konkretny , tak to jest na spółkach dla cierpliwych , na MOJa czekałem 4 lata ale 170% wpadło , to chyba nie źle?
PS. Na lokacie przez ten czas byłoby z 10% (może) :DDDDDDDDDDD