• szykować się Autor: ~JohnDeere [86.63.111.*]
    sprzedaż nieruchomości w Poznaniu blisko , a to aż 2 zł na akcję lub więcej jeśli pojawi się inny kontrahent
  • Re: szykować się Autor: ~grdyka [188.47.75.*]
    spólka dla badzo cierpliwych.Inne papiery odjechały.Nie warto się tu kisić.Po sprzedaży APT wskoczyłem w CLN i Mabiona.Tam jeszzce odrobicie straty.Wig leki jest na fali wznoszącej jeszcze.Tu zawsze zdązy się wskoczyc, narazie nie ma sensu.
  • Re: szykować się Autor: ~JohnDeere [86.63.111.*]
    Dnia 2020-06-23 o godz. 22:19 ~grdyka napisał(a):
    > spólka dla badzo cierpliwych.Inne papiery odjechały.Nie warto się tu kisić.Po sprzedaży APT wskoczyłem w CLN i Mabiona.Tam jeszzce odrobicie straty.Wig leki jest na fali wznoszącej jeszcze.Tu zawsze zdązy się wskoczyc, narazie nie ma sensu.

dlatego odpał będzie nagły i konkretny , tak to jest na spółkach dla cierpliwych , na MOJa czekałem 4 lata ale 170% wpadło , to chyba nie źle?
  • Re: szykować się Autor: ~JohnDeere [86.63.111.*]
    Dnia 2020-06-24 o godz. 10:39 ~JohnDeere napisał(a):
    > Dnia 2020-06-23 o godz. 22:19 ~grdyka napisał(a):
    > > spólka dla badzo cierpliwych.Inne papiery odjechały.Nie warto się tu kisić.Po sprzedaży APT wskoczyłem w CLN i Mabiona.Tam jeszzce odrobicie straty.Wig leki jest na fali wznoszącej jeszcze.Tu zawsze zdązy się wskoczyc, narazie nie ma sensu.
    >
    > dlatego odpał będzie nagły i konkretny , tak to jest na spółkach dla cierpliwych , na MOJa czekałem 4 lata ale 170% wpadło , to chyba nie źle?

PS. Na lokacie przez ten czas byłoby z 10% (może) :DDDDDDDDDDD
  • Re: szykować się Autor: ~Jan [95.50.44.*]
    sprzedali za 60 mln, WOW, wkrotce komunikat ESPI, bedzie ssanie
  • Re: szykować się Autor: ~Zbyszek [95.50.44.*]
    tak, też to wewnętrznie słyszalem, przenosiny do Jaryszek pod Poznaniem.
    bedzie petarda, tym bardziej, ze malo akcji po stronie podazowej
[x]
APATOR 3,14% 24,60 2025-09-29 17:02:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.