• Balon robi pif paf Autor: ~BB [193.37.252.*]
    Pytanie ilu kupilo powyzej 1.20zl i zawisnie na haku na wieeele miesiecy...
    Witamy nowa grupe naiwniakow

Kto wie moze Tyminski opedzlowal z 10 mln towaru
  • Re: Balon robi pif paf Autor: pas22 [77.253.103.*]
    Dnia 2020-06-23 o godz. 16:54 ~BB napisał(a):
    > Pytanie ilu kupilo powyzej 1.20zl i zawisnie na haku na wieeele miesiecy...
    > > Witamy nowa grupe naiwniakow
    > >
    > > Kto wie moze Tyminski opedzlowal z 10 mln towaru

Zaakceptuj rzeczywistość, będzie Ci łatwiej żyć :-)
  • Re: Balon robi pif paf Autor: ~cig [81.190.227.*]
    Sygnaly techniczne tylko z dzis:
    1) kurs dotarl do dlugoterminowego oporu przy 1,25zl i sie od niego odbil w bardzo efektowny sposob. Mozna powiedziec ze to ksiazkowa obrona tego poziomu, potwierdzajaca jego sile
    2) zrobil to najwyzszych obrotach od czasu....przekretu z logiem SGWC, ktore po duzej podbitce spowodowalo jeszcze wieksza lawine i brak powrotu w tamte rejony po dzis dzien
    3) 2/3 wzrostow dzisiejszej swiecy zostalo oddane przy obrotach wyzszych niz wczoraj. W przypadku ZDROWEGO trendu rosnacego najwyzsze wolumeny sa przy swiecach wyciagajacych kurs w gore, a spadaja w momencie gdy kurs sie wyplaszcza (zeby rynek zlapal oddech). Tutaj najwieksze obroty padly od 2 lat padly na sesji o silnie dystrybucyjnym charakterze
    4) na TKO na zamknieciu, na tak aktywnej sesji, nie bylo chetnych na podbicie kursu w gore chocby o grosz, a wrecz przeciwnie, minimalnie ale spadl
    5) TKO konczace przelamalo srednioterminowe spadkowe 2B, co jest silnym sygnalem odwrotu trendu (tu, na powrot do spadkowego). Dla tych bez wiedzy (czyli wiekszosci) polecam google

I takie dwie ostatnie sesje ukazaly sie w akompaniamencie kolejnego wywiadu z bajkami pinokia i, bardzo dziwnym trafem, tuz przed decyzja banku.
    A zeby bylo jeszcze smieszniej, procz slow rudego nie mamy ZADNEGO dowodu na to ze to jest prawda. 2 lata temu chociaz logo pokazali, teraz mamy puste slowo.
    I to wszystko w temacie gry, ktora ma byc TANSZYM BRATEM gry, na ktora nie bylo popytu, gry, ktora rozczarowala sprzedaza i to pomimo rychlych obnizek cen.

Wiem, ze naczelna trojca, czyli @pass, @mareczek i @leon uznaja to za czysta fanaberie, ale reszcie doradzam odrobine refleksji, i przede wszystkim stop lossy bo wszystko powyzej to sa zmaterializowane fakty.
  • Re: Balon robi pif paf Autor: ~efgrh [109.241.147.*]

> !!! Sygnaly techniczne !!! tylko z dzis: sa zmaterializowane fakty.

i te dwa słowa mówią wszystko na temat przyczyn twoich porażek na CIGu.
    AT została już dawno wyśmiana przez ekspertów (statystyków i AI) a w Polsce to było "modne" 20 lat temu.

• Re: Balon robi pif paf Autor: ~dar [37.249.138.*]
    Nie wiem czy to ważne, ale w artykule było napisane, że P. Tymiński nie może sprzedać akcji, Bank tego sobie życzy.... Ciekawie będzie przez najbliższe dni....
  • Re: Balon robi pif paf Autor: ~AND [89.64.90.*]
    Przy takim obrocie raczej mało prawdopodobne wiszenie na hakach, bardziej bym się bał być bez akcji
  • Re: Balon robi pif paf Autor: ~cig [81.190.227.*]
    @efgrh
    "> !!! Sygnaly techniczne !!! tylko z dzis: sa zmaterializowane fakty.

i te dwa słowa mówią wszystko na temat przyczyn twoich porażek na CIGu.
    AT została już dawno wyśmiana przez ekspertów (statystyków i AI) a w Polsce to było "modne" 20 lat temu."

Kolega chyba przylecial tu z for jeszcze bardziej skrajnych niz nasza tutejsza zaloga :) .
    Skoro AT zostala wysmiana to te tysiace analitykow technicznych pewnie lada moment straci prace, stooq.pl i dziesiatki innych polskich oraz tysiace zagranicznych portali przestanie istniec :) Nie kompromituj sie prosze :) .

Skoro AT dla ciebie to posmiewisko to pod co tutaj grasz skoro spolka fundamentalnie jest martwa? :D
    Przeczytales news na stockwatchu i uwierzyles w wywiad rudego? :)
    Czuje ze zaraz oswiecisz nas jeszcze inna metoda spekulacyjna, rodem z Shaolin :)
  • Re: Balon robi pif paf Autor: ~przyswoic_zapamietac [31.0.183.*]
    Dla laikow ...
    Uklad srednich ruchimych S 15, S 30, S 45 oraz S 200 bardzo pozytywny :-)
    Przebita 200 oznacza zmiane trendy dlugoterminowego ...
  • Re: Balon robi pif paf Autor: ~Pozdro [188.146.232.*]
    Cig tego nie ogarnie, jemu tego nie tłumacz :)
  • Re: Balon robi pif paf Autor: ~fwrgqreh [109.241.147.*]

> Skoro AT dla ciebie to posmiewisko to pod co tutaj grasz skoro spolka fundamentalnie jest martwa? :D
    > Przeczytales news na stockwatchu i uwierzyles w wywiad rudego? :)
    > Czuje ze zaraz oswiecisz nas jeszcze inna metoda spekulacyjna, rodem z Shaolin :)

Jak AT działa to dlaczego ATlitycy nie są krezusami? Są zwykłymi naganiaczami robiącymi obrót w kasynie tj. giełdzie.
    Sami mają się zwalniać? Frajerów nie brakuje - zawsze ktoś się złapie.
    CIGu czy twoja AT powiedziała ci, że od marca będą 250% wzrosty? Pewnie podwoiłeś już majątek od tamtej pory. czas na odpoczynek.

• Re: Balon robi pif paf Autor: ~BB [185.245.87.*]
    Sygnal jest przejrzysty. Po godz 14 tej nastapila znaczna dystrybucja. Jutro nie chce straszyc naiwniakow ale zawsze po spekulacyjnym wzroscie przez ostatnie trzy lata nastepowal powrot do bazy. To okolo 80 gr.

Info o kolejnym odgrzewanym kotleciku bylo tylko wyprzedzajace kolejne info ktore bedzie trupem z szafy Marka.

Moze to byc info ze Tyminski sprzedal duzy pakiet akcji. A moze to byc cos rownie trupiego....

Nie ma tu mowy o zmianie tredu na wzrostowy. Aby zmienic ten trend trzeba wykazac ze spolka zarabia kase i nie ma dlugu ktorego nie jest w stanie obecnie splacic. Same bajki rudego starczaja na dwa trzy dni podbicia....Nic wiecej... Kto kupil to wdu...l
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.75.68.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Balon robi pif paf Autor: ~Marek [5.57.160.*]
    cig , Arek , Jaś  niewiarygodne trole Oddajcie ludzią pieniądze przez wasze naganianie od latu tu na spadki ludzie nie kupili badz sprzedali ze stratą. Ja bym na ich miejscu was... oddacie kase im dobrowolnie ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.37.252.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Balon robi pif paf Autor: ~CDR [77.234.44.*]
    BB - zwalniam Cie za slabej jakosci trolling. Inwestorzy zarabiaja, ja tez to przestan bredzic.
  • Re: Balon robi pif paf Autor: ceokrachu [5.184.219.*]
    Nawet leszcz oglądający wykres tej spółki dostrzeże ze ona nie rośnie w dwie sesje i wraca do bazy, tutaj jest kilka informacji do podbijania
  • Re: Balon robi pif paf Autor: bezdomny [37.47.8.*]
    Witajac naiwnych ? przyznajesz sie ze jestes w tej grupie to gratulacje .
  • Re: Balon robi pif paf Autor: ~Mam-plan [188.146.34.*]
    Sam jesteś balon zobacz CDprojekt tam masz balon ale po podpisie widać jaki jesteś dobrym inwestorem. Pozdr
  • Re: Balon robi pif paf Autor: ~Arek [37.26.192.*]
    Bingo -;)))))))))
    Dnia 2020-06-24 o godz. 12:07 ~Arek napisał(a):
    > Bingo -;)))))))))

No, i w to powinieneś grać :-)
  • Re: Balon robi pif paf Autor: ~Arek [37.26.192.*]
    Dnia 2020-06-24 o godz. 12:17 pas22 napisał(a):
    > Dnia 2020-06-24 o godz. 12:07 ~Arek napisał(a):
    > > Bingo -;)))))))))
    >
    > No, i w to powinieneś grać :-)

Pas odpowiedz mi tylko na jedno pytanie.
    Dlaczego nie sprzedales powyzej 1.20zl ???
  • Re: Balon robi pif paf Autor: ~billybolt [50.7.154.*]
    Dnia 2020-06-24 o godz. 13:41 ~Arek napisał(a):
    > Dnia 2020-06-24 o godz. 12:17 pas22 napisał(a):
    > > Dnia 2020-06-24 o godz. 12:07 ~Arek napisał(a):
    > > > Bingo -;)))))))))
    > >
    > > No, i w to powinieneś grać :-)
    >
    > Pas odpowiedz mi tylko na jedno pytanie.
    > Dlaczego nie sprzedales powyzej 1.20zl ?

czeka na 3 zeta :) od ilu lat ?

Dnia 2020-06-24 o godz. 13:41 ~Arek napisał(a):
    > Dnia 2020-06-24 o godz. 12:17 pas22 napisał(a):
    > > Dnia 2020-06-24 o godz. 12:07 ~Arek napisał(a):
    > > > Bingo -;)))))))))
    > >
    > > No, i w to powinieneś grać :-)
    >
    > Pas odpowiedz mi tylko na jedno pytanie.
    > Dlaczego nie sprzedales powyzej 1.20zl ???

Jesli piszesz o dniu wczorajszym - nie sprzedałem bo na obecna chwilę nie posiadam akcji CIG (uparł się taki i daj mu , co mam dać jak nie mam ?) :-)

[x]
CIGAMES -1,81% 2,98 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.