W tym raporcie nasz zespół bada globalny rynek włóknin Spunlace według typu, zastosowania, regionu i producenta 2014-2020 i forcast 2021-2026. Dla regionu, rodzaju i zastosowania, sprzedaży, przychodów i ich udziału w rynku, tempo wzrostu jest kluczowym przedmiotem badań; możemy badać sprzedaż producentów, ich cenę, przychody, koszty i zysk brutto oraz ich zmiany. Co więcej, pokażemy głównych konsumentów, producentów surowców, dystrybutorów itp.
Pod względem geograficznym raport ten podzielił się na kilka kluczowych regionów, ze sprzedażą (jednostki K), przychodami (mln USD), udziałem w rynku i stopą wzrostu włókniny Spunlace dla tych regionów od 2014 do 2026 r. (prognoza), obejmujący Chiny USA, Europę, Japonię, Koreę Indie Azja Południowo -Wschodnia Ameryka Południowa
Globalna konkurencja na rynku włóknin Spunlace przez największych producentów / graczy, z wielkością sprzedaży Spunlace Nonwoven, ceną (USD / jednostkę), przychodami (M USD) i udziałem w rynku dla każdego producenta / gracza; najlepsi gracze, w tym włóknina Lentex XIYAO Hangzhou Włókniny Hangzhou Wipex Włókniny Shanghai Guizhi International Riway Włóknina przemysłowa Hangzhou Aimiao Technologia włóknin Weston Na podstawie produktu, raport przedstawia produkcję, przychody, cenę, udział w rynku i tempo wzrostu każdego rodzaju, przede wszystkim podzielone na gładkie włókniny typu spunlace Wytłaczane włókniny typu spunlace Apertured SpunlaceNonwovens Włókniny Woodpulp W oparciu o użytkowników końcowych / aplikacje, niniejszy raport koncentruje się na stanie i perspektywach głównych aplikacji / użytkowników końcowych, wielkości sprzedaży, udziale w rynku i szybkości wzrostu włókniny Spunlace dla każdej aplikacji, w tym kosmetyków Kosmetyki Odzież medyczna i sanitarna Tkaniny ze sztucznej skóry Inne Jeśli masz jakieś specjalne wymagania, daj nam znać, a my zaoferujemy Ci raport, jak chcesz.
Właśnie widać, mamy nowy rekord, 10,10.Raport może z maja ale teraz dostępny. LENTEX jest Światowym graczem, szok!!!! Najlepsza firma w branży włóknin w Europie, Azji i Ameryce!!! BOSS miał rację, brawo
Raport znany od wczoraj, nie od maja!!!!! https://surfacingmagazine.net/spunlace-nonwoven-market-survey-report-2020-2026-xiyao-nonwoven-hangzhou-non-wovens-hangzhou-wipex-nonwovens
Przeczytałem dokładnie ten raport i Ltx jest najlepszym producentem włóknin wodnoiglowanych nie w Plosce, Europie tylko na świecie. Przegonił Azjatów i potężne Chińskie koncerny. Zasieg 13-15 zł bez problemu
Jest ogromne zapotrzebowanie na włókniny Lentexu, a wirus nie odpuszcza i trzeba szykować sie na drugą falę po wakacjach. Ameryka nie radzi sobie, tysiące ludzi umiera. Kupują od Lentexu włókniny
Dnia 2020-06-23 o godz. 15:55 _boss_ napisał(a): > W tym raporcie nasz zespół bada globalny rynek włóknin Spunlace według typu, zastosowania, regionu i producenta 2014-2020 i forcast 2021-2026. Dla regionu, rodzaju i zastosowania, sprzedaży, przychodów i ich udziału w rynku, tempo wzrostu jest kluczowym przedmiotem badań; możemy badać sprzedaż producentów, ich cenę, przychody, koszty i zysk brutto oraz ich zmiany. Co więcej, pokażemy głównych konsumentów, producentów surowców, dystrybutorów itp. > Autor: _boss_ 2020-06-23 15:55 Opublikowano przy kursie: 10,00 zł, zmiana od tamtej pory: 24,50%
Gratulacje _boss_ masz nosa do spółek i cierpliwość niczym Warren Buffet. Szkoda, że zajrzałem tak późno.
Dziś była moc, wzrosty na dużym wolumenie. Ale tu potrzeba tak ze 100k papiera ściągnąć i droga na 12 zł otwarta no i skup co pisałem może być w obecnej sytuacji 13,68. (kiedyś to wyliczałem)
Kto nie skorzystał dziś z okazji i nie wywalił śmiecia to będzie miał okazję przy skupie ! Oszałamiające dziś obroty ! 10k akcji !! Wszyscy pewnikiem ruszyli kupować j najlepszą ze spółek, bo widzieli jak kontener za kontenerem opuszcza plac !