Ostatnio jechałem na wycieczkę w Bory Tucholskie. Paliwo mi się skończyło i w Tucholi zatankowałem. Naprzeciw firmy Hydrotor co mnie zainteresowało. No to wchodzę na pokład. Ruszamy tym pociągiem? Są jakieś plany na wykorzystanie tej wielkiej przestrzeni? Ma ktoś jakieś ciekawe info co firma ma w planach na kolejne lata?
Nie wiem czy mam rację, ale wydaje mi się, że dużo hydraulicznych układów jest w tym sprzęcie , który jest tak silnie eksploatowany u naszych wschodnich sąsiadów. Skoro remonty odbywają się w Polsce, to wydaje mi się , że taka firma ma komplet zamówień. Nawet jak bezpośrednio nie korzysta, to wypełnia lukę na rynku, która powstała, bo inni zajęli się tym sprzętem zaniedbując dotychczasowe obszary działalności.
Hydraulika siłowa to górnictwo transport
I wszędzie tam gdzie pneumatyka niedaje rady. Przyjrzę się bardziej spółce.
Pod względem dywidendowym stabilnie.
Zyski trochę słabe.
Stopa dywidendy też niepowala.
Co ciekawe to ta spółka jest nudna i stabilna. Coś jak ambra.
Dnia 2023-09-01 o godz. 13:19 ~Luk napisał(a): > Hydraulika siłowa to górnictwo transport > > I wszędzie tam gdzie pneumatyka niedaje rady. Przyjrzę się bardziej spółce. > > Pod względem dywidendowym stabilnie. > > Zyski trochę słabe. > > Stopa dywidendy też niepowala. > > Co ciekawe to ta spółka jest nudna i stabilna. Coś jak ambra. > > Konkretna, raczej?
Dnia 2020-06-23 o godz. 10:43 ~Hobbysta napisał(a): > Ostatnio jechałem na wycieczkę w Bory Tucholskie. Paliwo mi się skończyło i w Tucholi zatankowałem. Naprzeciw firmy Hydrotor co mnie zainteresowało. No to wchodzę na pokład. Ruszamy tym pociągiem? Są jakieś plany na wykorzystanie tej wielkiej przestrzeni? Ma ktoś jakieś ciekawe info co firma ma w planach na kolejne lata? > I masz minus