• Nowy raport Autor: ~cent [145.239.80.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.213.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Nowy raport Autor: ~ff [37.47.72.*]
    papier wszystko przyjmie, T Y L K O skąd na to K A S Ę wezmą ???
  • Re: Nowy raport Autor: ~Pak-man [79.189.5.*]
    Takie info nie ma wpływu na cenę. Dopiero na premierę czyli za 2 lata a znając premiery to za 3 lata będzie można pokombinować. W 3 lata to już VR symulatory będą wchłaniane a więc jak vr nie zrobią to są w tyle...
  • Re: Nowy raport Autor: ~dss [37.47.41.*]
    Poczekaj trochę na pierwsze screeny albo trailera to po kapitalizacji około 32 mln nie będzie śladu a akcję będziesz łapał w locie po 100 pln
  • Re: Nowy raport Autor: ~ff [37.47.72.*]
    marzyć każdy może ... żeby coś zrobić trzeba mieć na to kasę!!
  • Re: Nowy raport Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Na koniec tego roku wychodzi w EA więc o jakich 2-3 latach Ty mówisz... To jest symulator a nie jakaś gra AAA na którąpotrzeba tyle czasu :)
  • Re: Nowy raport Autor: ~Jaja [37.248.213.*]
    Bo Pak-man to łeb który nawet nie wie co kupuje.
    Nie martw się o moją kasę. Pakowalem od 9zl. Już łebskie emocje widać.
    I sprzedawales jak sam pisałeś po 28.5, więc nie swiruj łbie.
    Tak po 29 i 28.4 sprzedawałem i odkupiłem po 26 na korekcie. Skupuję od tego poziomu. Nie martw się o moją kasę. Nie tylko ja skupuje. A ty łbie ile masz?
  • Re: Nowy raport Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    info wystarczające aby "spółdzielnia" podciągnęła do przewidywanych 34 .. ta spółka żyje z obietnic ..fakty niestety jej nie sprzyjają ..:)
    Ghost przy 100 też będziesz tak pisał?
  • Re: Nowy raport Autor: ~CHR [37.47.3.*]
    sprzedał w prawie samym dołku, zrobił Ghost z siebie kompletnego frajera ... to co ma pisać ? Brnie dalej
  • Re: Nowy raport Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Jakim frajerem? O ile Ghost grał tak jak pisał to swoje tutaj i tak zarobił i pewnie jeszcze zarobi. Jedyne co tutaj aktualnie stracił o ile w ogóle sprzedał to możliwość zysku, co tak czy siak jest znacznie lepszą opcją niż zrobienie straty, nie jest inwestorem tylko gra na akcjach. Poczekajmy jeszcze jak sesja się skończy, ale raczej wygląda to pozytywnie, brakuje mi jeszcze do kompletu info o dofinansowaniu na kolejne 4 mln, wyniki z tego konkursu tez powinny byc na dniach.
  • Re: Nowy raport Autor: ~xXx [195.189.85.*]
    No załatwili mnie z tymi infami dziś. Wczoraj, jak i dziś rano zredukowałem ilość posiadanych akcji o 3/4 po średniej cenie 29zł. Nie mam za bardzo z czego rozpaczać, bo zrealizowałem zysk na poziomie 100% włożonego kapitału. Na szczęście pozostał 1/4 pakietu po 11zł. Zobaczymy, co kolejne dni przyniosą. Wcześniej uśredniałem w dół a teraz może trzeba będzie w górę:)
  • Re: Nowy raport Autor: ~qmx [77.89.86.*]
    będzie nowa gra czyli maja kase co oznacza tez dobry raport za 1kwartal

ponizej 100 zl nie interesuje mnie wychodzenie
  • Re: Nowy raport Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-06-23 o godz. 10:34 ~bart napisał(a):
    > Jakim frajerem? O ile Ghost grał tak jak pisał to swoje tutaj i tak zarobił i pewnie jeszcze zarobi. Jedyne co tutaj aktualnie stracił o ile w ogóle sprzedał to możliwość zysku, co tak czy siak jest znacznie lepszą opcją niż zrobienie straty, nie jest inwestorem tylko gra na akcjach. Poczekajmy jeszcze jak sesja się skończy, ale raczej wygląda to pozytywnie, brakuje mi jeszcze do kompletu info o dofinansowaniu na kolejne 4 mln, wyniki z tego konkursu tez powinny byc na dniach.

:) :) anooo to fakty kolego Bart ..:) :) .. ale niestety na poziomie 34 - 35 moja gra na tym walorze sie kończy bo tu mam solidny opór plus nastąpiło domknięcie luki spadkowej z feralnego raportu za rok 2018 ( zawieszenie spółki) kolejny poziom do pokonania to 44 - 46 dla mnie stanowczo za wysoko na tak rozbujanych wskaźnikach plus oczekiwany raport kwartalny ..a ja bardzo nie lubię ich raportów ani kwartalnych ani rocznych bo tam sa cyferki a nie obietnice... lubię kupować plotki i sprzedawać zanim padną fakty ..:) :) .. tak wiec życzę powodzenia inwestorom i oczywiście zysków ...

mało pisze i nie wklejam żadnych analiz już bo zdecydowanie łatwiej tak mi sie gra - taki lekko egoizm chyba ..:) :)

• Re: Nowy raport Autor: ~Ser [188.146.231.*]
    Pozdrawiam Ja też swoje osiągnąłem na razie szczyt - zgadzam się niech pokażą na co ich stać , cel był 35-37 zł niech ci co dziś kupili zarobią Zostałem na bankach (fut też) i czekam na szczyty i korektę
    Ale jak banki się rozpędza to 1900 może wyżej
    Zdrowia i zysków
[x]
TBULL -7,61% 3,40 2025-11-19 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.