• Nie ma raportu Autor: ~Rludojad [188.147.97.*]
    No to macie zawieche notowań, no z powodu wideł górnych czy dolnych, a z powodu braku raportu taka jest procedura, dziś nikt nie sprzeda ani nie kupi, mamy do czynienia z oszustami, bo jak nazwać ludzi którzy podają do publicznej wiadomości że raport będzie 22 czerwca 2020 a nie mają czelnosci napisać powodu dla którego nie zdążyli napisać raportu, co on napieszo z Syberii idzie, to dzieciaki bez jaj prowadzą tę firmę.
  • Re: Nie ma raportu Autor: ~ZabierzcieGoStąd [5.173.181.*]
    Co za typ :/
  • Re: Nie ma raportu Autor: ~Rludojad [188.147.97.*]
    A nie jest, a to przepraszam, szukałem na espi, odwołuje to co napisałem, mają twarde jaja żeby tak przetrzymać inwestorów, panowie wstyd. Ale ok wybaczam. I żegnam.
  • Re: Nie ma raportu Autor: ~Wookash [83.145.167.*]
    To żegnaj i nie wracaj. Bądź dojrzały i słowny.
  • Re: Nie ma raportu Autor: ~Spokojny [94.254.204.*]
    Informuje Cię,że za wprowadzanie w błąd zostajesz zgłoszony do spółki NGG,oraz do osób odpowiedzialnych za forum bankiera.
    Dlatego,że raport pojawił się w określonym wczoraj terminie i wprowadzasz osoby na forum w błąd,że raport roczny za 2019 r.nir został opublikowany.
  • Re: Nie ma raportu Autor: ~Rludojad [188.147.97.*]
    Napisałem że odwołuje, patrzyłem na espi/ebi a tam do 24h nie ma żadnego raportu, tu spojrzałem po napisaniu, odwołałem to co napisałem, więc o co ci chodzi, zamierzam po tym raporcie zostać inwestorem dlugoterminowym.
  • Re: Nie ma raportu Autor: ~MarkusPlay [37.248.253.*]
    ~Rludojad trochę jak ks Robak z "Pana Tadeusza" jak wcześniej wystrzelił z dwururki i nie mogł już zatrzymać kuli. PS może napisz do bankier.pl o usunięcie wątku z uzasadnieniem, a na przyszłość masz nauczkę, że warto ważyć słowa.
  • Re: Nie ma raportu Autor: ~duch31 [109.58.232.*]
    Chlopie nie pisz już więcej tu a na spadki trzeba umieć naganiac, ty nie umiesz, jesteś w tym nieudolny, nawet prostego info o raporcie nie jesteś w stanie sprawdzić to co tu robisz na giełdzie?? Ile dziś znów założysz tematów o dupie marynir czyli co tobie się wydaję....
  • Re: Nie ma raportu Autor: ~aa [5.173.12.*]
    Moim zdaniem, szkoda ze w raporcie nie uwzględnili planu wydawniczego i planów na ten rok.
[x]
MUNAR -6,63% 0,35 2026-05-14 16:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.