• pytanie Autor: ~pytanie [188.33.252.*]
    Ile oni mają skończonych gier i czy na ten rok mają fundusze i jakieś plany na nowe gry, i ile jest w trakcie realizacji.Na wykresie na razie za dużo wzrosło i wskażniki przegrzane.Miałem zamiar kupić ten papier ,ale jednak zdecydowałem się na glcosmed 2 dni temu na głębszej korekcie,która tu też się należy ,żeby jechać dalej. Wszystkie spółki związane z higieną, dezynfekcją i kosmetykami ostatnio znowu ruszyły po korektach .Może w końcu też MIRACULUM ruszy ,bo cały czas skupują i nie pozwalają na wzrost .Ale po dzisiejszym obrocie widać ,że już bliżej jak dalej,i jak się obkupią to też ruszy.Warto obserwować MIRACULUM.
  • Re: pytanie Autor: ~Tbull [89.161.51.*]
    Nic nie jest przegrzane. Gakimg to branża która omija korona. Tbull zaczyna zarabiać nic nie robiąc na monetyzacji. Skala biznesu jest już ogromną. Wyciągnij wnioski czy Ci pasuje ta spółka. Korekty bym się nie spodziewał narazie do lipca, ale czy się mylę to się okaże. Już kilka osób przy 21.5 uznawało że jest tu przegrzanie. Dla mnie to ok 34zl najblizsze.
  • Re: pytanie Autor: ~krs [37.47.192.*]
    ja powoli sprzedaje , kupno dziś ? ciekawe.
  • Re: pytanie Autor: ~tłumik [188.146.106.*]
    Ach ta "ogromna skala biznesu"!
    - jest tak ogromna, że aż przytłacza :):):)
  • Re: pytanie Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Ty już pisałeś że sprzedałeś wszystko zanim doszło do 20 zł a teraz znowu sprzedajesz wszystko? ciekawe :)
  • Re: pytanie Autor: ~Gracz [5.173.165.*]
    Teraz z drugiego konta demo...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.231.91.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
TBULL 1,01% 4,00 2025-09-26 11:19:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.