Dnia 2020-06-23 o godz. 14:46 ~Maykelus napisał(a): > Witam, widzieliście wskaźniki analizy technicznej dla DGA na biznesradar? Całkiem ładnie się prezentują > > https://www.biznesradar.pl/notowania/DGA#1d_lin_lin
Tu trzeba chętnych do kupna i wtedy ktoś się wystraszy ;)
Dnia 2020-06-26 o godz. 13:37 ~Eskimos napisał(a): > Problem w tym, że nikt w to nie wchodzi. > > Spółkę rozgrywa jeden koleś.
I on temu winien ;) Trochę szumu o spółce i zabiorą mu zabawki ;) Tylko chyba spółce na rękę taki kurs widać bo nic dobrego nie podają ;) Ps A co tam na bubelku? Trójkąt zadziałał ;)
Dnia 2020-06-26 o godz. 14:37 ~Eskimos napisał(a): > Nie zwiększam niczego , prawdę mówiąc może być kolejny problem w tym roku z powrotem wirusa. > > Lepiej mieć trochę gotówki na boku.
To raczej pewne ale drugi raz już tak samo rynek nie zareaguje, oklepany, może w20 bo amunicji mają ;) A bubelek startuje widzę już 2 widły ;) Tak z nienacka zaatakował ktoś ;)
Ja już mam prawie 20 tysięcy.
Jak wezmę więcej to będę musiał jeździć na jakieś głupie wywiadówki i coś zgłaszać...
Znów lipa z dywidendą, trochę na nią liczyłem.
Dnia 2020-06-28 o godz. 21:51 ~Hofens napisał(a): > Zibi sorry ale jak czytam to myślę zybi > > > > A to dziwne bo "ciebie" też dużo na różnych forach widziałem ostatnio no ale ty jesteś od emotek to wiadomo że to ktoś inny
Tamte to jakieś podróbki ;) Ja z IP nadaję tylko i wyłącznie ;) O Sonku nie wspominam bo to chyba oczywiste że tam na lata Perła ;)
2 IP piszę źle wyszło poprzednio ;) A co do Sonki to lubię zdrobnienia i przeinaczenia ;) Ty to już w ogóle z Coal bubelka np wymyśliłeś ;) Co tam się dzieje że nagle taki popyt?
Mi też czasem zmienia co chwilę a nie ruszam się z miejsca. Takie czarny.
Z bubelkiem to chyba spekuła od egzeukora a z Sonką to grają jak zwykle pod AT drugi raz to samo albo i trzeci.
15 to chyba wsparcie.
Myślałem że robimy "akcje na kartki" i za 17 dobierałem. Ale się z koniem kopać nie będę. Zleci na 15 potem jakieś info o grze i dalej po mału do przodu.
Czekają z odpałem chyba na Farm albo pod Astro 2 albo dopiero pod Bum.
No albo po prostu będą w kółko to samo grali mocno góra, potem trochę dół. Potem po mału do góry i znowu mocno góra.
To nie ja kółka kręcę a pewnie ktoś z PlayWay albo Ci co "wiedzą wcześniej"