No jest fajnie. Nie będę kłamał, zredukowałem w końcu swój pakiet ale resztę trzymam do końca roku. Ktoś strasznie nie pozwala stuknąć 35zł póki co. Ale co się odwlecze...... :)
no dobra mamy wybicie oporu na 33....teraz będzie nas ciągnął szczyt w okolicy 60...nie mliczę że dojedziemy tam jednym strzałem ale na dwa rzuty sie da..po wakacjach możemy walczyć o wybicie 60 już...
Te bardziej okazale zlecenie kupna systematycznie przesuwaja sie na coraz wyzsze poziomy, a wieksze pakiety na sprzedazy (tak jak wczorajszy 10k) sa od razu wsysane. Chyba ktos cierpliwie obserwuje i akumuluje papier.
Fundy sie tutaj raczej jeszcze nie kreca, musi CFG pokazac lepsze wyniki finansowe, ale to kwestia czasu. Z raportu na raport wyglada to coraz lepiej, przelomem moze byc nadchodzacy za 2q, bylo sporo promocji i sprzedaz praw do HW.
Wiem, przeżyłem pełny zjazd. Potem skompensowałem stratę z częścią zysku z 11bit i odkupiłem 1,5 raza tyle za ok. 12 zł. Fundusze są już w innych spółkach Piw. Tutaj też wejdą
Trochę mi teraz głupio, że redukowałem pakiet ostatnio ale wielkie gratulacje dla ekipy hakowych z wielkimi jajami ze stali. Cierpliwość została nagrodzona :)
hakowi to teraz chyba najwieksze zagrozenie dla tych wzrostow, jak sie kilku uaktywni to moze to zjechac na 28 bardzo szybko. A wydaje mi sie ze jeszcze troche hakowych jest na pokladzie. Zbyt wczesnie zeby otwierac szampana...