Przemielona ilość akcji sugerowalaby że info powinno się pojawić
Plotki o January Rozpalają wyobraźnię, ale on ujawnia się na wyższych poziomach - czy więc kupuje przez "słupy" ?
piątkowa i dzisiejsza sesja na razie pokazuje, że ten co zbiera to wie jak wyczyścić tych 1 i 2 groszowych dzieciaków. Nikt normalny nie zapłaci 10 gr jeśli może wytrzepać po 2, 3. :)
nie ma info, bo po prostu nikt nie przekroczył tych 5%. przecież tu cały czas są próby wywalenia większej ilosci papiera, ale nie ma komu. wyalić by chcieli najlepiej po 2 grosze albo powyzej, a nie ma komu. chetni sie pojawiają leszcze co to by chcieli kupić dużo poniżej 2 groszy , najlepiej po groszu żeby potem opchać komuś innemu po dwa grosze i tak od kilku lat to obserwuje
Koles wzioles dzis lekarstwo na wzrosty.. Bedzie powyzej 2gr.sprzedaj i zazywaj lekarstwo jak bedzie roslo.
.. Szkoda mi cie.. Prawdziwy polak jestes zawisc nie nawisc.. Stracilel.. Na gieldzie kazdy stracil.. I zarobil. Jak blu bedzie np. Po 10gr to co napiszesz. Ja mam i wiem co chce... 10gr min i bedzie.. Kiedy nie wiem. Ale znam pania prezes malwine i ladna ambitna kobieta.... A gielda robi swoje. Masz przyklad 4mass ja sprzedalem po 1zl zarobek zycia a spolka zero dno tylmo powiedziala ze bedxie robic maseczki.. Oszustwo.. I jakie letus bedxie robil fotowalityke.. Haha pamietam hossy i mode. Przyklad skotan petro comuterland pewni nie wiesx co to jest.. Teraz sygnity. Bioton i moge ci pisac setki przykladow. Ja na 0.1cybation zarobilem krocie.. Jestem na gieldzie 20lat ale to co zarobilem na nim to... Mnie.. I teraz sobie zbieram blu.. Zobaczymy.. Jak zarobisx na gieldzie banke to bedziesz inaczej pisal.. Jak chcesx zarobic to kup sobie rovite.. 2zl do konca roku. Jak nie bedxie to odpisz. O. K. Akurat moj brat robi i wiem co bwdzie. Zazyj lekastwo bo jak bys wczoraj kupil blu to dzis by zarobil.. Ale zawisc i pisanie twa daje ci zarobic...
Moj kolega sobie zbiera i sie smieje. Ktos was chce.. Tu moze byc wszystko... Pani prezes powie ze znalazla maseczke na ulicy a jej tatus suoer co wyjebal ludzi po 20gr co brali. Akurat mam takiego kolege i wiem ze im karma wroci juz nie dlugo. Pis jeszcze bedzie zadzic trzy lat. Kogut juz siedzi to i stanislawski tez bedzie... I cira pewno tez...chyba ze zaczna cos robic a nie tylko k... Polak nie daj sie i czekaj spokojnie. Jak chcesz zarobic to wez sobie rovite... Pozdro
o kurde, ty ich normalnie straszysz tym jakimś swoim kolegą. a wrecz szantażujesz: że albo zaczną coś robić albo tatuś i córa... itd..
z twojej wypowiedzi wynika wielka frustracja, że ubrałeś sie w te akcje po te 20 groszy (tak często przez ciebie wymieniane) i życzysz Panu Stanisławskiemu jak najgorzej za to.
na innych postach wręcz naganiasz na zakupy tego dziadowskiego papieru pisząc że tu będzie kosmos itd.. bo.. rzekomo jakiś twój kolega zbiera. Ale ludzie myślący jak to poczytają to szybko weryfikują że to po prostu jedna wielka ściema. Jakby jakiś kolega rzeczywiście zbierał to już dawno miałby lekko 5 % bo nie trudne to było ostatnimi miesiącami nabyć od grosza do dwóch. A po drugie to leżą akcje po ciutke powyżej dwóch groszy i nikt ich nie chce kupić.. dzisiaj ktoś kupił 50 akcji po 2 grosze ! To twój kolega je kupił ? No tak, to rzeczywiście zbiera. Z samego ranka złom na ogródkach działkowych, potem wizyta w skupie i za uzbierane złocisze myk na giełde i zakup blutaksa hi hi
Wez jeszcze jedno lekarstwo bo jedno to za malo.. Ze kupil tylko 50szt to nie jego wina tylko twoja.. P..... Ze nie sorzedales.. A jak nie to szpital..
Ta cena smieszy mnie tak jak ty i ten twoj pan stanislawski.. Pewno siedzisz na kolanach i go bronis, ze nie jest z..... Ja tyle zarobile ze moge kupic ciebie i tego twojego pana stanislawskiego. Szkoda mi, najomego bo stracil duzo na tym.. Moze kiedys to odzyska.. Oby... A ty flustracie pisz te bzdury dalej i sprzedaj po 20gr.moj kolega ma 5mln kupi ukryte. Sprzedawaj.