Dnia 2020-06-21 o godz. 10:26 ~Bolo napisał(a): > I skończy się ta melodia
kiedy KNF dostanie zgodę ord Orlenu (....) kazdy zorientowany wie o co idzie gra !!! Ale nie maja szans na zablokowanie emisji i .... wygranie procesu z Orlen Projekt ( Orlen)
Zorro [83.29.171.*]2020-06-22 16:34 a, ty co palancie polonista sie zrobiłes, ćwoku
Ja jestem polonistą z wykształcenia ale to nie są jedyne ukończone studia przeze mnie. :) A Ty jakie studia skończyłeś lub/ i gdzie robiłeś MBA koluniu zerro ?
Rzeczywiście kopara opadła. Jedyna godna polecenia szkoła to UE ( Kraków ) reszta to biznesowo słabe szkoły. Jakby tam LSE z Londynu, Uniwersytet Stanforda,INSEAD albo conajmniej Bocconi z Mediolanu - to wtedy możez się Zorro powoływać a tak SSW Kielce to trochę słabo :) .
I żebyś nie marudził to tak skończyłem jedną z uczelni ktore wymieniłeś i jedna z tych które ja wymieniłem.
Dnia 2020-07-06 o godz. 14:50 ~x911x napisał(a): > W Kielcach pewnie zaliczenia za kurę czy gęś można było dostać. :))))))))) > Po twoich wpisach widać poziom tych studiów. :) >
widzisz kmiotku, nalezy zawsze dostosowac język do odbiorcy, a skoro takich jak ty jest 95% to jakiż inny jezyk niz ten , który ty rozumujesz ( nie rozumiesz) tak rozumujesz, chłopczyno !! To tak jak język jakiego używa długopis do swojego elektoratu, czy rozumujesz ?? kmiotku .
widzisz kmiotku, nalezy zawsze dostosowac język do odbiorcy, a skoro takich jak ty jest 95% to jakiż inny jezyk niz ten , który ty rozumujesz ( nie rozumiesz) tak rozumujesz, chłopczyno !! To tak jak język jakiego używa długopis do swojego elektoratu, czy rozumujesz ?? kmiotku .
I Pięknie :) Wpis na poziomie uczelni z Kielc i zawodówki z Serkupudów ( miejscowość wymyślona ). :))))))))) Pamiętaj zerro - SIŁA ARGUMENTU A NIE ARGUMENT SIŁY. Nie obrażaj, nie mieszaj wątków ( co ma do tego opcja polityczna ), brak argumentów nakłania cię do obrażania za wszelką cenę i wszelkimi metodami ? Oj słabe. Z każdym wpisem odkrywasz się i pogrążasz. Nie wiem co cię trapi ale farmacja jest na takim poziomie że takie/podobne przypadki nie trzeba już leczyć prądem. :))) I jeszcze jedno. Taka mała wskazówka – porada. Pisz personalnie, po co obrażać pozostałe 94% skoro też ich nie znasz a wyciągane przez ciebie wnioski są jedynie subiektywne. Pozdrawiam cię serdecznie i nie licz że będę cię obrażał ponieważ jestem zgoła inny.
TO nie podwórkowy trzepak, rzygać mi się chce jak czytam te wasze wypociny na tematy niezwiązane ze spółką. Co trzeba mieć w głowie aby tu siedzieć i pisać takie pierdoły. Nie masz co robić - idź gnój rozrzucić na pole!
Przepychanki ciąg dalszy w cyklu 7 - 12 dni. EWIDENTNIE komuś z Polwaxu zależy aby to ciągnąć w nieskończoność. Szkoda tylko że nie zapomnieli odciąć rok temu - **** jedne.