Bardzo się cieszę że rośnie ,14 zł to już było niepokojące . Niestety mam podejrzenia że raport został przesunięty bo jest dobry i by znajomi królika mogli przez ten czas się obkupić . Przecieki ze spółki i działania zarządu by ktoś mógł się nachapać ??? Niepokojące to jest , boje się ,że ktoś się tym zainteresuje i panowie prezesi wyjdą w kajdanach za przewałki a wtedy jak to zacznie spadać to się na groszach zatrzyma . k.. jak ja nie lubię takich drobnych cwaniaczków. jedyna nadzieja że raport będzie neutralny. jak będzie super to ja uciekam do końca do zera , nie mam serca do tych panów.
nic im nie zrobią ..przesunięcie raportu było zgodne z prawem podparte obecną sytuacją związana z koronawirusem .. .. odnośnie innych podejrzeń to raczej też bez szans na jakiekolwiek zarzuty to "FACHOWCY" jeśli nic im nie zarzucono za zjazd od 210 zł do 21 zł to chyba nie sadzisz że za wzrost od 14 do 30 coś się uda znaleźć ..:) :) :)
Nie takie rzeczy u 3-ch fircyków przechodziły bez echa, np. zysk za rok 2018 - 20.000.000 PLN, a wyszła strata, dalej roczna prognoza zysku jedynie z jednego tytułu TS2 to ponad kolejne 20.000.000 PLN ... ech naprawdę nie ma nad czym się dalej rozpisywać :):):)
Dnia 2020-06-21 o godz. 17:59 ~tłumik napisał(a): > Nie takie rzeczy u 3-ch fircyków przechodziły bez echa, np. zysk za rok 2018 - 20.000.000 PLN, a wyszła strata, dalej roczna prognoza zysku jedynie z jednego tytułu TS2 to ponad kolejne 20.000.000 PLN ... ech naprawdę nie ma nad czym się dalej rozpisywać :):):)
W Tworkach dają ci dostęp do neta? Może zatrudnij się w fabryce śrubek na taśmie z swoim monotonnym tekstem i powtarzaniem pasujesz do takiej taśmowej produkcji jako robol idealnie.