• I znowu nowi ubrani naganiaja :)) Autor: ~Naiwni [128.199.73.*]
    Jak tsm? Po co wskoczyliscie na gorce. Tu zyski reslizuja starzy wyjsdacze a leszczyna dala sie zrobic a pisali ze tsk będzie haha

"Premiera w wersji na PC i konsole planowana jest w 2021 roku. Do debiutu jeszcze sporo czasu i na wykresie trwa realizacja zysków z wybicia. "

a leszcze lykaly na gorce.
    Kurs od 70gr rosnie nieustanie i mysleli ze z 2,4 zrobi sie 3 lub wiecej.
    Tak jest jak wskakuje się w biegu. A sporo takich teraz tu jest ubranych powyżej 2zl.
    Nowe wpisy zachęcające do ubrania
  • Re: I znowu nowi ubrani naganiaja :)) Autor: ~Rado [193.0.194.*]
    Słabe prowo
  • Re: I znowu nowi ubrani naganiaja :)) Autor: ~Polonista [83.7.111.*]
    Brałem po 1.5, wywaliłem po 2.28, kupiłem za 2.05, wywalę po 4/5zl. Brawo geniuszu xd doradco od siedmiu boleści. To nie jest górka tylko pierwszy przystanek do nowych perspektyw. Jakbyś nie wiedział to przez ostatni rok dużo się zmieniło w samej spółce. Mają niezły wymaitaczy, szczególnie programistów i grafików. Widać to po Serial Cleaners. Jak nie widzisz to zbliż się do monitora albo kup okulary. Fundamenty się zmieniły. To już nie będzie spółka zapomniana. Przed premierą w następnym roku każdy serwis gamingowy będzie o nich pisać. Wystarczy, że 2ka ske sprzeda w 200k sztuk i będziemy mieć taką rakietę jakiej ta spółka jeszcze nie miała. Wtedy każdy będzie mądrym doradcą, ale grunt te rzeczy zauważyć wcześniej, a nie byś spóźnionym umysłowo trollem.
  • nowi ubrani naganiaja :)) Autor: ~54tp [83.28.235.*]
    Juz ubrani. Szybko poszło
  • Re: nowi ubrani naganiaja :)) Autor: ~Kazik [83.12.98.*]
    Dwa lata czekałem na taki ruch. Szybko zleci nie pękać
  • Re: nowi ubrani naganiaja :)) Autor: ~Hmn [5.173.121.*]
    No bylo pewne po tym strzale naglym na 2,4 ze sie posypie.
    Od 0.70 kurs odbijal powoli, potem od 1,60 wystrzelilo powyzej 2zl i trwa realizacja.
    A mozna bylo kupowac w ciszy duzo taniej.
  • Re: nowi ubrani naganiaja :)) Autor: ~Eszkebareszke [80.203.59.*]
    Mozna bylo,prawda.
    Troche teorii spiskowych,
    Blo wywala aby Ms po przejeciu nie dobral sie do DD :)
  • Re: nowi ubrani naganiaja :)) Autor: ~Hmn [5.173.112.*]
    Ladnie dzis ubrali z rana, kolejne rozdanie, czy to koniec w koncu od 70gr to ładny wzrost. Nic dziwnego ze sypia. Grunt ze dało ładnie zarobic
  • Re: nowi ubrani naganiaja :)) Autor: ~Eszkebareszke [80.203.59.*]
    Tak, a fundusz bral od Blo aby 50gr /akcji zarobic. Hehe, dobre :)
[x]
DDISTANCE -11,27% 0,13 2025-06-03 11:04:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.