C i e r p l i w i e czekam-cóż innego pozostało,chociaz już powinno nieco drgnąć do wyższego poziomu,by umożliwić skup akcji-koniec czerwca coraz bliżej, a słów się dotrzymuje [komunikaty ze Spółki ]. Jutro wyjeżdzam na urlop=odpoczynek od giełdy [ nie włączam komputera ]Ciekaw będę co zastanę po przyjeżdzie.Pozdrawiam.
Zobaczysz solidny fundament 0,30-0,35 jak zawsze. Na walnym pewnie ogłoszą przesunięcie terminu skupu akcji bo przecież firma nie robi żadnych eventów itp
Wróciłem z urlopu-kilka dni nad morzem.Spojrzałem na notowania-solidnego fundamentu na 0,30-x zł nie ma.Nie ma też solidnego wzrostu.powyżej 50 groszy,Nadal marazm !Jeszcze 2 dni i co dalej ze skupem akcji ? Może scalenie akcji ??? Może nowe infa ze Spółki ???Może nowy inwestor ??? Może spekulacyjne ruchy wzrostowe do pobudzenia waloru z marazmu ??? Może aktualizacja strategii Spółki na czas pandemii ???Może inna dodatkowa działalność Spółki równoległa do obecnej ???Moze sponsorowane artykuły dot, działalności Spółki ??? Może wypłata dewidendy ??? Może .............itd.
panowie nie śmiejscie się, bo src napisał jasno, że wartość księgowa jest dobra i maja ładny lokal, więc musi być o wiele wiele wyżej, przecież mają siedzibę !! hahahahah src gdzie te wzrosty? gdzie ta 1 zł, która tylko miała mignąć idąc w górę ? gdzie te 5 zł na które naganiałeś ludzi ? pięknie leży to coś w błocie, a ty taplasz się w tym błocie i jesteś pełen radości :) emisja za aport? src pisze, że jest świetnie, pięknie i wspaniale, spółka ma lokal ? src pełen podniecenia, az mokry jest, spółka ma aplikację ? src już widzi potentata na miarę Microsoftu :) obłuda i zwichrowana głowa :)
Prawda jest oczywista-marazm na walorze.Nie musimy się oszukiwać-nie takiej ceny się spodziewaliśmy-dziś dalszy spadek ceny akcji Czekamy na dane finansowe ze Spółki-może w końcu będzie jakiś przełom w wycenie Spółki.No cóż - nic innego mi nie pozostało-nadal trzymam akcje-kwestia tylko na jak długo starczy mi cierpliwości !Kapitał zamrożony !!!
Nadal marazm-od jutra zaczynamy kolejny miesiąc z nadziejami -jedni z nadziejami wyjscia z waloru bez straty , inni z nadziejami na zrealizowanie zysku-- zobaczymy co przyniesie nadchodzący miesiąc !