Rezerwy tu nie mają do rzeczy...piątkowa sesja bardzo dobra, korekta w locie, domknięcie i otwarta droga na wyższe poziomy...popatrzcie na obroty, ktoś czekał aż pojawi się podaż i zebrał wszystko...
Ja przewiduję, że może na ok. 60 gr. może się trochę przemielić, a potem to już 1 pln...
kolega ze spoldzielni dalej nadaje. dzisiaj pakiet 100k sie pojawil i go nie zebrali. wezma go? zaraz pewnie podaz sie zacznie pojawiac i wtedy bedzie prawdziwy test popytu
A kolega hehe to do jakiej spółdzielni należy...grających na spadek? Rozumiem, że negowanie i podważanie wzrostu to tak z czystej ludzkiej życzliwości... To ile ma kosztować ten Redan? 2 grosze? To będzie dobra cena?
To że pojawia się podaż to chyba normalne? Przecież tu będzie bujać zanim kurs się gdzieś ustabilizuje...
Ooo widzę że szulernia się uaktywnia i wciska ludziom nie tylko kit ale i papier . Zawsze się jakiś naiwniak znajdzie i oczywiście cwaniak ktoŕy pozbywa się tego bezwartościowego ścierwa . LUDZIE TU TYLKO MOŻNA POPŁYNĄĆ Z KASĄ. Nas tak w parę lat wycykali z kasy .
Nie sprzedałem teraz nawet jednej akcji, bo to nie są poziomy, które mnie interesują...tak może faktycznie jest to naiwne, że wierzę w tą spółkę...zobaczymy, czas pokaże...