• redan Autor: ~dlugi [89.230.115.*]
    no to lecimy na polnoc pierwszy opor 0,76 gr
  • Re: redan Autor: ~Optymista [109.233.91.*]
    Dlaczego tutaj?
  • Re: redan Autor: ~sa [87.205.242.*]
    Wątpię żeby 50 groszy przebiło po zawiązaniu tych rezerw.
  • Re: redan Autor: ~Optymista [109.233.91.*]
    Rezerwy tu nie mają do rzeczy...piątkowa sesja bardzo dobra, korekta w locie, domknięcie i otwarta droga na wyższe poziomy...popatrzcie na obroty, ktoś czekał aż pojawi się podaż i zebrał wszystko...
    Ja przewiduję, że może na ok. 60 gr. może się trochę przemielić, a potem to już 1 pln...
  • Re: redan Autor: ~hehe [95.49.146.*]
    kolega ze spoldzielni dalej nadaje. dzisiaj pakiet 100k sie pojawil i go nie zebrali. wezma go? zaraz pewnie podaz sie zacznie pojawiac i wtedy bedzie prawdziwy test popytu
  • Re: redan Autor: ~Optymista [31.0.85.*]
    A kolega hehe to do jakiej spółdzielni należy...grających na spadek? Rozumiem, że negowanie i podważanie wzrostu to tak z czystej ludzkiej życzliwości... To ile ma kosztować ten Redan? 2 grosze? To będzie dobra cena?

To że pojawia się podaż to chyba normalne? Przecież tu będzie bujać zanim kurs się gdzieś ustabilizuje...
  • Re: redan Autor: ~PanTiktak [178.235.147.*]
    Ooo widzę że szulernia się uaktywnia i wciska ludziom nie tylko kit ale i papier . Zawsze się jakiś naiwniak znajdzie i oczywiście cwaniak ktoŕy pozbywa się tego bezwartościowego ścierwa . LUDZIE TU TYLKO MOŻNA POPŁYNĄĆ Z KASĄ. Nas tak w parę lat wycykali z kasy .
  • Re: redan Autor: ~Optymista [31.0.85.*]
    Nie sprzedałem teraz nawet jednej akcji, bo to nie są poziomy, które mnie interesują...tak może faktycznie jest to naiwne, że wierzę w tą spółkę...zobaczymy, czas pokaże...
[x]
REDAN -0,34% 0,05 2025-05-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.