• Jacuś się nam wysypał Autor: manuko [31.0.44.*]
    czytaliście raporty? Już wiadomo pod co było naganianie i podbitka
  • Re: Jacuś się nam wysypał Autor: ~120X [87.239.175.*]
    Dużo tego nie sprzedał. Jak dołoży z wypłaty, to kupi sobie za to nowy telewizor. I pół litra.
  • Re: Jacuś się nam wysypał Autor: manuko [5.174.227.*]
    Dla mnie zadziwiające ze członek rn sprzedaje akcje po złotówce, Zajac wyszedł ze swojego pakietu, coś wiedza czego my nie wiemy i żegnają się ze spóła ?
  • Re: Jacuś się nam wysypał Autor: ~Vader [89.238.150.*]
    Dnia 2020-06-22 o godz. 08:18 manuko napisał(a):
    > Dla mnie zadziwiające ze członek rn sprzedaje akcje po złotówce, Zajac wyszedł ze swojego pakietu, coś wiedza czego my nie wiemy i żegnają się ze spóła ?

Nie do końca rozumiem dlaczego doszukujesz się jakichś sekretnych informacji. Nie twierdzę, że osoby z RN nie wiedzą więcej o sytuacji spółki niż my, ale wystarczy spojrzeć co dzieje się ze spółką od czasu jej wejścia na giełdę. Moim zdaniem ludzie z RN stwierdzili, że jak to dalej ma tak wyglądać, to lepiej sprzedać teraz, bo lepiej to już było. Ot cała tajemnica.
  • Re: Jacuś się nam wysypał Autor: manuko [5.174.227.*]
    czyli brak wiary w spółkę ludzi którzy mogli więcej wiedzieć od nas zarówno Zająca jak i członka rn
  • Re: Jacuś się nam wysypał Autor: ~Dlaczego [80.111.34.*]
    Ale dlaczego ? Przeciez maja duze przychody po 1 kw 2020.

Ludzie sa niecierpliwi. Chcielby zarobic w pare lat ? Niech zakladaja lokaty w bankach
  • Re: Jacuś się nam wysypał Autor: ~Oczy_ze_zdziwienia [89.238.154.*]
    Dnia 2020-07-02 o godz. 14:43 ~Dlaczego napisał(a):
    > Ale dlaczego ? Przeciez maja duze przychody po 1 kw 2020.
    >
    > Ludzie sa niecierpliwi. Chcielby zarobic w pare lat ? Niech zakladaja lokaty w bankach

Co mają duże? chyba oczy ze zdziwienia, że w ogóle udało im się wyjść na plus.
  • Re: Jacuś się nam wysypał Autor: manuko [37.248.165.*]
    Po takich ostatnich komentarzach już wiem dlaczego Zajac wyszedł ze spółki a i jacusiowi się nie dziwie
[x]
PBGAMES -10,53% 0,17 2026-05-08 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.