• Takie info i cisza Autor: ~caro [188.147.42.*]
    Nie no
    Mało jest nas. I dobrze.
  • Re: Takie info i cisza Autor: ~Piter [83.28.21.*]
    Cisza bo akcje trzeba zbierać .
  • Re: Takie info i cisza Autor: ~Lugwig [89.64.9.*]
    Wg mnie info słabe. Cały czas będą robić za podwykonawcę dla pentacompu. Chyba jednak trochę za mało ambitnie.
  • Re: Takie info i cisza Autor: ~caro [188.147.42.*]
    Faktycznie lipa.
    Lepiej żeby nic nie robili.
    Powinni unieść się honorem i zerwać negocjacje.
  • Re: Takie info i cisza Autor: ~JJ [95.49.152.*]
    Ja się tylko dziwie, że ich po prostu nie przejmą zamist płacić miliony za podwykonawstwo. Kap. przecież tylko 6 mln.
  • Re: Takie info i cisza Autor: ~Realnie [31.60.146.*]
    A wiesz co jest planowane?

• Re: Takie info i cisza Autor: ~JJ [95.49.152.*]
    Nie wiem. A ty wiesz?
  • Re: Takie info i cisza Autor: ~Realnie [31.60.143.*]
    Też nie wiem ale planowanie kursu na poziomie co najmniej 6 zł i zysk w wys co najmniej 1,5 mln zł świadczy, że Firma będzie się mocno rozwijać. A w jaki sposób (fuzja, przejęcie, rozszerzenie działalności itd), to może przekonamy się już ze strategii.
    Jedno jest pewne. Z ostatnich inf wynika, że będzie tylko lepiej tzn jeszcze lepiej.
  • Re: Takie info i cisza Autor: ~CEO [77.255.22.*]
    Na Linkedin Spółka publikuje różne artykuły z różnymi wątkami raz o planowanej cyfryzacji energetyki i i infrastruktury krytycznej, kolejny raz o inwestycjach Microsoftu w Polsce. Pewna jest tylko e-recepta oraz ciągła modernizacje i rozbudowa platformy P1 finansowane przez Centrum e-Zdrowia z budżetu i funduszy UE. W opublikowanym 15 maja obszernym raporcie za 2019 r. nie ma słowa o planowanym przejęciu Spółki przez większego gracza za to są wyraźne sygnały o konieczności zdywersyfikowania portfela i uniezależnienia się od rynku zamówień publicznych w Polsce w celu zapewnienia płynności. Odnośnie zapowiedzianych negocjacji to Spółka przy obecnej kapitalizacji będącej wynikiem niezdywersyfikowanego portfela zleceń jest w zasadzie zmuszona do udziału w konsorcjum albo do świadczenia usług jako podwykonawca.
[x]
SEDIVIO 1,06% 5,72 2025-09-26 15:36:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.