• THC wycofa sie z wezwania ... Autor: ~art [81.30.142.*]
    i bardzo dobrze
  • Re: THC wycofa sie z wezwania ... Autor: ~RadPolFan [37.47.59.*]
    Może tak może nie ,
    Było oczywiste ze po 1.32 nie dojdzie do skutku ,
    Cena poniżej ostatniej emisji ,
    Dużo poniżej wartości godziwej , realna cena na zebranie pakietu 50% akcji to Ok 2zl
  • Re: THC wycofa sie z wezwania ... Autor: ~Cedzik [91.235.19.*]
    bzdura plan jest zupełnie inny... następny komunikat rozwieje wątpliwości... 2,3,4,5 powtórzę...
  • Re: THC wycofa sie z wezwania ... Autor: ~jason [188.146.231.*]
    Jeśli myślisz, że fundusze oddadzą spółkę osobie, która ich okradała przez kilka lat i na koniec chciała jeszcze bezczelnie oszukać z emisja akcji bez prawa poboru, to się grubo mylisz. Fundusze nie oddadzą tej spółki, a jak już to z solidna premia. Czas gra na ich korzyść, kasa leje się do funduszy akcyjnych, więc te 2 złote, to możesz sobie wsadzić w €&@ę. Zarząd jasno się wyraził, że w oparciu o WAN akcje są conajmniej 2,53 pln warte
  • Re: THC wycofa sie z wezwania ... Autor: ~Cedzik [91.235.19.*]
    tu jest przyszłość spółki, lektura na weekend... https://stooq.pl/n/?f=1360169
  • Re: THC wycofa sie z wezwania ... Autor: ~Długoterminowy [83.28.214.*]
    Cieszę sie że tu pisujesz jeszcze. Myślałem że czmychnąłeś z tego forum. To wezwanie jest dziwne. Myślę że goście mają poparkowane dziesiąt procent. Nie rozumię tulko czemu tak nisko wezwali. Na pierwszy rzut oka bez sensu. Poczekamy zobaczymy
  • Re: THC wycofa sie z wezwania ... Autor: ~art [188.147.100.*]
    Jeśli mają poparkowane to wrzuca do jednego wora notując w zeznaniu strate i o to moze chodzić a akcje będą mieć nadal
  • Re: THC wycofa sie z wezwania ... Autor: ~jason [37.30.54.*]
    Jestem cały czas ale za dużo głupot się tu wypisywało, wiec byłem nieaktywny. Pisze tylko jak są jakieś ważne dla wyceny spółki informacje.

Przechodząc do sedna sprawy: Cena w wezwaniu jest niska, bo to normalna forma negocjacji.
    Najważniejsze, ze zarząd został wybrany przez fundusze i to oni kontrolują spółkę, wiec nie będzie grać na ich niekorzyść. Jestem przekonany, ze dopóki wartość w wezwaniu nie odpowie wartości godziwej spółki dopóty zarząd będzie stał na stanowisku nieodpowiadania na wezwanie. Fundusze TFI/OFE, które odpowiedzą na wezwanie przy takim stanowisku zarządu będą działać na szkodę klientów funduszy na co nie mogą sobie pozwolić. Prosta sprawa i nie trzeba tu nic więcej pisać. Do końca zapisów wezwania zostało 2,5 tygodnia, wiec poczekajcie spokojnie. Jeśli się wycofa, to spółka i tak sobie poradzi, bo jest dobrze zrestrukturyzowana i ma przed sobą dużo inwestycji w kluczowych dla nich rynkach
  • Re: THC wycofa sie z wezwania ... Autor: ~Długoterminowy [83.28.214.*]
    Jason. Jestes jeszcze na jakims forum oprócz radka?
[x]
RADPOL -3,75% 1,93 2022-02-03 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.