"Dodatkowo, w październiku 2019 roku Blockchain Lab nabyła udziały w Game Oliver SIA, spółki posiadającej prawa autorskie do aplikacji dla dzieci i młodzieży do nauki języków obcych przez zabawę. Aplikacja działa w oparciu nowatorskie rozwiązanie rozpoznawania obrazu." Fajna sprawa dla dzieciaków, nie wiedziałam,chociaż mam akcje :)
No właśnie dlatego ja czekam i czekam na tę gry.
Moja córka nauczyła się super mówić w wieku przedszkolnym na MagicEnglish też Disneya! Dlatego wiem że nauka przez zabawę daje świetne efekty. I wszystkie mamuśki będą swoim dzieciom to instalować.
Spokojnie :) wiedzą co robią, naraz wszystko mają walnąć ? :) zobacz ile to ekstra komunikatow po drodze mozna zrobić -gry dla dzieci, inne gry, apka do edukacji...jest wokol czego siać - cierpliwi odjadą ze złotem, niecierpliwi pochlipią ;-)
Rzeczywiście..... dzisiaj mam wolniejszy dzień i czas, żeby tak sobie poczytać na spokojnie i bardziej szczegółowo. I powiem, że naprawdę jestem zaskoczona .... MadSword to globalny producent gier wideo. Firma istnieje na rynku od 8 lat i wyprodukowała łącznie ponad 160 gier wideo, i zatrudnia aktualnie zespół produkcyjny w liczbie 15 osób, w pełnym wymiarze czasu pracy. Blockchain Lab wraz z twórcami i właścicielami studia MadSword powołają niezwłocznie nową spółkę MadSword Studios, do której MadSword wniesie zespół programistów oraz dotychczasowe pokaźne portfolio ponad 160 gier, wraz z flagową grą strategiczną „Lord of Clans”. Blockchain Lab obejmie 70% udziałów w nowej spółce, zapewniając jej – zgodnie z założeniami – finansowanie maksymalnie do poziomu 1,144 mln zł, do momentu osiągnięcia przez spółkę tzw. break-even point (próg rentowności), co jest planowane w bieżącym roku. MadSword to globalny producent gier wideo. Firma istnieje na rynku od 8 lat i wyprodukowała łącznie ponad 160 gier wideo, i zatrudnia aktualnie zespół produkcyjny w liczbie 15 osób, w pełnym wymiarze czasu pracy. Blockchain Lab wraz z twórcami i właścicielami studia MadSword powołają niezwłocznie nową spółkę MadSword Studios, do której MadSword wniesie zespół programistów oraz dotychczasowe pokaźne portfolio ponad 160 gier, wraz z flagową grą strategiczną „Lord of Clans”. Blockchain Lab obejmie 70% udziałów w nowej spółce, zapewniając jej – zgodnie z założeniami – finansowanie maksymalnie do poziomu 1,144 mln zł, do momentu osiągnięcia przez spółkę tzw. break-even point (próg rentowności), co jest planowane w bieżącym roku.
I jeszcze to też może zaintersować: "Celem współpracy jest realizacja gier wideo na urządzenia mobilne (m.in. iOS, Android), platformy PC, platformy społecznościowe (m.in. Steam, Facebook) oraz urządzenia VR."
Powinni się skupić przede wszystkim na VR, bo to chyba będzie hit najbliższej przyszłości:)))
Ola potencjał jest.
Jak zaczną gry sprzedawać....
Na razie będą mniejsze produkcje bo te na VR robi się trochę dłużej :)
Nie zapomni że tak naprawdę minęło niewiele czasu od zmiany profilu.
I dlatego tak ciągle płacze że sprzedałam 20 akcji :((( bo 50 zł może być całkiem niedługo.
Jak kupili to kupili wszystko -gry tez ;) 160 ..jest w czym przebierać , no i widac ze studio umie robic gry. W tej chwili nie widze spolki notowanej z takim rozgardiaszem ale tez i z zasobami na tym NC. Licze na megahiciora. Jak spada i nie mam zeby kupic to wino pije :P ..a potem zmieniam sie w Sienkiewicza ;)
Być może, niedługo, jeśli zechcesz, kupisz sobie winnice w jakimś dobrym miejscu, i bedziesz dla nas pisał, pisał i pisał na forum także, bo to w odcinkach, Jak Sienkiewicz :).
Cyberpunk.....cóż, jak się perfekcyjne gry chce wydawać to tak jest... A jak to z perfekcyjnością BTCS. Bo jakoś długo też czekamy. Czerwiec....., a będzie też przesunięcie?