dobrze czekaj na 0,01 gr hahaha trzeba było dzis dobrac była okazja no ale coz jak sie jest amebo bez kasy ktora tylko troluje to co sie mozna po tobie spodziewac bhuauaua
Ludzie 4mass sprzedany sunex sprzedany a wy co. Nie moge sie nacies, yc ze wam sprzedalem po 3gr.czekam na 1gr10mln.mozecie sprawdzic. Spekulanci.. Haha ale gielda dala zarobic tylko nie blu.
Ale ty bedziesz na ziemi. Nie wytrzymasz cisnienia. Na razie kup sobie pare akcji... I sie ciesz jak sprzedaz po 5gr...kto ma wiecej akcji niz 1mln zielona lapka.. Zobaczycie ze akcji jest pare mil... Reszta w mocnych rekach...
Powodzenia, az tak wysoko nie mieze... A gdzie reszta.... Ja mam 1mln po 2gr...sprzedac chcialbym po 20gr...choc sie przejechalem na o. 1cybation sprzedalem po 2zl i columus sprzedalem po 15zl...ale zarobeb byl i jestem zadowolony. Powiem szczeze ze nawet zapomnialem ze mam o. 1cybation bo jeszcze kupowalem jak byla nazea victoria... Haha mila niespodzianja byla jak konto uroslo. Blu tez moze byc wysoko. Teraz to obroty sa smieszne. Licze na pania prezes ze po paru latach wrescie cos zdziala a dosyc fajna jest i oby madra haha. Wiem ze moj kolega dosyc zbiera bo zarobil krocie na columusie.. Wlasnie go spr, edal po 65zl..prze gosc a bral po groszach. Ale tylko dlatego ze byl za granica i gielda wogole sie nie interesowal i udalo mu sie trafic u wiem ze napalil sie na blu ale ile kupi i za ile to juz jego tajemnica.. Kazal mi kupic to kupilem haha
... Zapytalem mojego kolege o argumety zeby kupic blu... To mi powiedzial ze teraz bedzie czas firm doradzajacym firmom pozyskac srodki z uni i polskiego panstwa na wAlke z pandemia i teraz bardzo modne fotowoltaike i gdy blu zrobil cos takiego moze nawet online w kilku miastach to bedzie grubo. Gosc wie co mowi bo siostra ma takie biuro zatrudnia juz 8 osob i mowila ze roboty jest nie do przerobienua a kasa jest jaka chcesz.. Ma gosc glowe. Ja bym go na prezesa dal blu to mysle ze zlotowki moze nawet by byly haha. Pozdrawiam. Zobaczymy. Mysle ze pszyszly tydzien da odpowiec w ktora strone idziemy.
Moj kolega. Sam sie dziwi ze tak tanio zebral... Znam goscia ma ja... Ale nie wszystko zalezy od niego. Na columbusie zarobil 1.5mln.mozecie wiezyc i nie. Ja widzialem cene zakupu to jeszczr chyba bylo pod nazwa s... Cos tam.. Ale cala wygrana polegala na tym ze przez dwa lata nie patrzyl na gielde.
.. Moze kiedys tak bedzie na blu. Ja jeszcze troche dobiore w poniedzialek bo mnie przekonal i zna pania prezes. Malwine haha razem.... Sie bawili... A kazdy niech robi jak uwaza. Ja w poniedzielek biore, 1banke.zobaczycie.
Powiem wam ze na gieldzie jestem 20lAt.wlozylem 100tys.najleps,y moj moment to 900tys.najgorszy to 80tys..teraz jest 600tys..mysle ze juz wszystko widzialem ale pewno jeszcze nie.. Teraz ci co biora wszystko z fotowoltaiki i z zwiazane z pandemia beda niczym jeszcze w tym roku. Byla hossa internetowa. Pamietacie prokom optimus computerland. I wiele innych hossa lupkowa petrol ile on ludzi zniszczyl.. Budowlana hydrobudowa.... Gant.. Itp m.zabrze pamietam po 20zl..m.warszawa po 100zl..elektrim..mostostal export to byl przekret
... I wiem ze blu jutro moze byc po 3gr i dobrze po 1gr..ale ludzie siedza na nim po 20gr juz 10lat tak mi kolega mowil.. Nie sledze. To mysle moze ladna pani prezes cos zrobila przez piec lat swojej pracy bo mojego kolegi siostra ma tez biuro i jest milonerka. Trzy mieszkania w krakowie jedno w rzeszowie.. Bo moze nie kradnie jak glowny udzialowiec tatus pani prezes ale powoli sie to konczy i moze abw cba zapukac do dzwi... Zobaczymy jak nas okradna to ich znajdziemy.. I damy to co im sie nalezy. A moj kolega raczej da sobie rady jesli okaza sie....
I na koniec moj kolega zbiera wszystko.. Haha. Nie macie pojecia co tu bedzie sie dzialo. Twraz to jest smieszne obroty. Milony beda lataly kolo 10gr.pozdro