• Skąd nagle tyłu się znalazło !!! Autor: ~jurek1234 [5.173.48.*]
    Jak od dłuższego czasu mówię i mówię , o zamówieniach , o stratach itd to nikt nie słucha , sam już straciłem cierpliwośc i chciałem się przeskoczyć na coś innego , A TRZEBA BYŁO DOKUPOWAĆ i cicho siedzieć .
    To samo na Exolu jak mówię to nikt nie słucha , a będzie taki wystrzał jak na Harper .
    Pozdrawiam
  • Re: Skąd nagle tyłu się znalazło !!! Autor: ~Ewa [31.60.94.*]
    Rybka albo pipka.Czas pokaże.
  • Re: Skąd nagle tyłu się znalazło !!! Autor: ~jurek1234 [5.173.48.*]
    Będzie i rybka i pipka , wspomnisz moje słowa po 2kw a po 3i4 będziesz żałowała że masz mało akcji
    Pozdrawiam
  • Re: Skąd nagle tyłu się znalazło !!! Autor: emptio_spei [81.219.191.*]
    Nie rozumiem tego dzisiejszego ruchu w górę. Tzn, znając już nieco realia GPW rozumiem, ale jestem tym nieco zdziwiony. Nic w zasadzie się przecież nie wydarzyło nowego. Strategia spółki nie zawiera przecież jakiś szokująco nowych planów firmy, które nie byłyby znane osobom, które siedzą na jej akcjach już od jakiegoś czasu. O wejściu w segment ochrony medycznej już wspominali choćby w raportach o kontraktach na dostawy maseczek, w ostatnim raporcie finansowym też coś było na ten temat wspomniane (str. 2, 14, 29, 38-39, 44).
  • Re: Skąd nagle tyłu się znalazło !!! Autor: ~Olo [37.47.253.*]
    Ale chyba Cie to nie martwi. Wracajac natomiast do tematu widac jak na dloni, jakie jest oczekiwanie na pozytywny impuls. Poza tym w dalszym ciągu jest głód na rynku jezeli chodzi o spolki, ktore moga sie odbic na Covidzie umownie mowiac. A Protector ma solidne fundamenty i realne ciekawe perspektywy na wzrost. Poza tym chwilowo wyczerpuje sie mozliwosc szybkiego wzrost na Mercatorze, Biomaximie, jest jeszcze zapas na Biomedlubie wiec jest szansa ze ludzie przyjda tu. Oczywiscie bedzie sporo spekuly, ale o to chodzi aby kurs szedl do gory.
  • Re: Skąd nagle tyłu się znalazło !!! Autor: emptio_spei [81.219.191.*]
    Rzecz jasna, że mnie nie martwi. Nuży mnie już wiszenie na dość wysokim haku.
  • Re: Skąd nagle tyłu się znalazło !!! Autor: ~Olo [37.47.253.*]
    Cierpliwość popłaca
  • Re: Skąd nagle tyłu się znalazło !!! Autor: ~GA [176.115.12.*]
    Oby było jak mówisz. Sam kupiłem te akcje po nie najlepszym kursie jakis czas temu. Niby świadomie, z wiarą, że fundament dobry, ale ostatnie tygodnie i niskie obroty mnie niepokoi.
  • Re: Skąd nagle tyłu się znalazło !!! Autor: ~argos [95.41.167.*]
    Male obroty bo nikt nie chce juz oddać. Ja czekam i kupuje powoli ładny pakiet się uzbierał a od dawna zbieram. Za rok dwa dywidenda bedzie na tyle wysoka ze zakup akcji bedzie praktycznie zniwelowany przez dywidende
[x]
PROTEKTOR 2,94% 1,40 2026-05-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.