ja mam zawsze z nim problem. odkąd go wprowadzili nic nie działa tak jak powinno. Nie mówiąc że wszystko jest mniej czytelne niż było wcześniej. Jest oczywiście więcej informacji, ale zbyt dużo informacji przesłania obraz całości i tylko człowiek tonie w informatycznym g.... Zdecydowanie wolałem poprzednią wersję.
Masz racje,jest problem dzis.Tez wolalem starsza wersie.Tu za duzy balagan,przywyklem.Dodatkowo musi byc szybki internet bo wiesza.Jednak mam dwa konta maklerskie,Na eTraderze jednak pomocny jest bardzo podglad,Duzo wykonuje zlecen,nieraz pare na dzien.,stad drugie konto banku PBS-prowizje tylko 0,13% przez neta,jest podglad rzeczywistych notowaniach,jednak nie rowna sie do i Tradera,rowniez zdarzaja sie awarie,moze raz na rok
o bml sie nie martwie moze dzis nie działać na torpolu kupiłem trochę i tez widzę ze poczeka ;) a tak poza konkursem ile kosztuje pełny arkusz w pekao bo mam dostęp do 5 zleceń
po zalogowaniu na strone i probie uruchomienia etrader przerzuca na strone z napisem 2020 nie uruchamia programu etrader cos spitolili informatycy siedzą kawę pija siurki pewnie maja czas heh