Od 1,5 tak piszesz. A po co mają głowni dobierać żeby komunikować rynek a nowy nabywca kupować by miał drożej.
Pomyśl najpierw a nie piszesz głupoty jak przedszkolak. Pisałem lepiej kupuj bo zostaniesz bez akcji i będziesz wylewał żale.
Ja tu już nic nie kupię ... Bo po co , mam tyle ile powinienem.Bede tu dłużej od was , też chce wzrostów , ale nie wiem czemu grubasy mieliby się z ulicą dzielić pewnym zyskiem.
Może to ściema bo na tym etapie nie zależy im na wysokiej cenie a może nie i was ubierają .W każdym razie czekam co dalej do 30 .Stawiam na inwestora z Ameryki pod którego tu wszystko jest przygotowane .
Niby dlaczego mają się dzielić - nie rozumiem tego stwierdzenia. Po drugie jak dobrze pamietam pisale że dziękujesz i sprzedaleś i od tamtego momentu tylko przestrzegasz.
Widocznie pewna cześć czekała na odpowiedni poziom i się uaktywniła ze sprzedażą. Najważniejsze że jest kupujący na tych poziomach więc pewnie ktoś wie więcej i kupuje bo wie że zarobi. Wątek wyciszony a jak zrobi się gwarno to znaczy że trzeba uciekać.
Może być jak piszesz , może gruby pilnuje żeby cena była jak najniższa kiedy inwestor wejdzie.Moze być wszystko.Dziwne tylko że ktoś zamiast wybić kurs no na 5 zł oddaje po 2-3 zł .My tu tak naprawdę nic nie wiemy .Myślę że na tym etapie co jesteśmy miał być jeszcze ktoś w akcjonariacie , dlatego minimum rok poczekam aż Asi wejdzie w życie .
Ciekawie się tu dzieje , rozdają akcję żeby nie rosło , albo ubierają .Najgorsze jest w nowych akcjonariuszach że wy nie analizujecie tylko strzelacie.Obyscie zarobili i nie żałowali że weszliście .POWODZENIA
Zobaczymy dzisiaj,czekam nie wysypuje a udziałowcy nie powinni informować że niby wsypali trochę akcji w rynek ale to NC jest.Mysle jednak że trochę ktoś mieszał między 1,-1,5.. Dzisiejszy wolumen cos powiedzieć powinien jeśli kurs wzrośnie. Qlimax czekam może na dłużej.