• Akcje Autor: ~Cyklon [5.173.89.*]
    Jutro ich kochani zabraknie
  • Re: Akcje Autor: ~Qlimax177 [37.248.138.*]
    Tu nigdy akcje się nie kończą, wnioski sam wyciągnij.Glowni nie dobierają , termin się wydłuża.Nie chce krakac ale to może się skończyć tragedia
  • Re: Akcje Autor: ~Qwerty [88.130.51.*]
    Lepiej byc ostroznym tutaj....
  • Re: Akcje Autor: ~Franc [5.173.171.*]
    Od 1,5 tak piszesz. A po co mają głowni dobierać żeby komunikować rynek a nowy nabywca kupować by miał drożej.
    Pomyśl najpierw a nie piszesz głupoty jak przedszkolak. Pisałem lepiej kupuj bo zostaniesz bez akcji i będziesz wylewał żale.
    Ja tu już nic nie kupię ... Bo po co , mam tyle ile powinienem.Bede tu dłużej od was , też chce wzrostów , ale nie wiem czemu grubasy mieliby się z ulicą dzielić pewnym zyskiem.
    Może to ściema bo na tym etapie nie zależy im na wysokiej cenie a może nie i was ubierają .W każdym razie czekam co dalej do 30 .Stawiam na inwestora z Ameryki pod którego tu wszystko jest przygotowane .
    Niby dlaczego mają się dzielić - nie rozumiem tego stwierdzenia. Po drugie jak dobrze pamietam pisale że dziękujesz i sprzedaleś i od tamtego momentu tylko przestrzegasz.
    Znajdź mi wpis kiedy tak napisałem...chyba mnie z kimś mylisz .
    Na innym wątku pytasz czemu Niby atutem jest mały ff a teraz czemu mieli by się dzielić pewnym zyskiem
    Jestem tu x lat, wiem ile akcji było w arkuszu to chyba wiem co piszę .Albo ktoś tu studzi zapędy , albo rozdaje akcje .
    Na pocieszenie dodam że myślę że KIEDYS pojawimy się w akcjonariacie przynajmniej dwóch spółek ale czy tak będzie nie wiem.Moze widzę co chce widzieć.
    Widocznie pewna cześć czekała na odpowiedni poziom i się uaktywniła ze sprzedażą. Najważniejsze że jest kupujący na tych poziomach więc pewnie ktoś wie więcej i kupuje bo wie że zarobi. Wątek wyciszony a jak zrobi się gwarno to znaczy że trzeba uciekać.
    Może być jak piszesz , może gruby pilnuje żeby cena była jak najniższa kiedy inwestor wejdzie.Moze być wszystko.Dziwne tylko że ktoś zamiast wybić kurs no na 5 zł oddaje po 2-3 zł .My tu tak naprawdę nic nie wiemy .Myślę że na tym etapie co jesteśmy miał być jeszcze ktoś w akcjonariacie , dlatego minimum rok poczekam aż Asi wejdzie w życie .
    Ciekawie się tu dzieje , rozdają akcję żeby nie rosło , albo ubierają .Najgorsze jest w nowych akcjonariuszach że wy nie analizujecie tylko strzelacie.Obyscie zarobili i nie żałowali że weszliście .POWODZENIA
    No może poza graczem on jako jedyny zadaje pytania i się czegoś doszukuje .To się nazywa świadome inwestowanie.
  • Re: Akcje Autor: ~gracz [31.60.93.*]
    Zobaczymy dzisiaj,czekam nie wysypuje a udziałowcy nie powinni informować że niby wsypali trochę akcji w rynek ale to NC jest.Mysle jednak że trochę ktoś mieszał między 1,-1,5.. Dzisiejszy wolumen cos powiedzieć powinien jeśli kurs wzrośnie. Qlimax czekam może na dłużej.
    Jeszcze jest kilka dni na zabawę i wysadzenie drobnych z siodła przed wielkim finałem.
[x]
APOLLO 10,00% 2,42 2025-11-18 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.