Spółka spokojnie działa Po wiosennej panice z Covid , nowych zleceniach i wynikach badań kolejny raport może okazać się mega niespodzianką dla cierpliwych .Powodzonka życzę i sam cierpliwie czekam
Zeby nie bylo mam troche akcji ale bida tutaj totalna ....hossa na nc potezna ....gro spółek na swoich rekordach a tu nawet zawieszenie sie pojawiło chwilowe ...... widac Pan Lubiński nie ogarnia teamtu ... kilka tematow nizej załozylem watek o tym co mowił i jakie plany miał Pan Lubiński ..... cóż mało co z tego wyszło ..... a branża naprawde ciekawa .....
11 lat temu jak read gene wchodziło na giełde akcje były sprzedawane po 2,70
https://www.google.com/amp/s/forsal.pl/amp/112900,debiut-read-gene-na-newconnect.html
Coż .... widać jak rynek wycenia 11 letnia prace i rozwoj spolki .....
Jak juz sa słabi aby monetyzowac biznes to w suplementy niech wejda dodatkowo a nie ze w ich sklepie w suplementach jeden produkt ... a Polacy wydaja mld na suplementy rocznie ...
Co za problem zrobic suplementy swojej marki zięba moze a lubiński nie ? Zrobic podstawowe suplementy dodatkowo selen itp itd antyrakowo dobry marketing i jazda ...... kto jak kto ale firma ma patenty ma profesora z pełnego zdarzenia ma wiele badan za soba odnosnie roznych pierwiastkow a nic nie robi aby rozkrecic biznes .... niech zatrudnia ziebe to i powie jak sie robi biznes .....hehe
Najgorsze jest chyba to, że im nie zależy na rozkręceniu. Kurs widocznie też nie ma znaczenia. Skupili się na badaniach. Oby przeżyli najbliższe lata. Pytanie czy wyniki, które będą za 4 lata są w stanie zmienić ich pozycje? Ale 4 lata na giełdzie to kosmos..
A jak wynik badań za 4 lata okaza sie lipny ..... dlatego powinni dywersyfikowac biznes .....ale widac ze potencjału biznesowego to profesor nie ma ... przy debiucie w 2009 było kilka podmiotow chcacych wiekszy pakiet dla nich dobrze ze go nie dostali choc pewnie jakby byl jakis inwestor to by baczniej obserwowal biznes czy na nim zarobi .....by chciaz motywowal bo rozwoju
ej,ej gościu - jeśli ogromną różnicę ponad 330proc. uważasz tylko za mniejsza stratę to ciekawe na ile-set proc zyski oczekujesz ? Tu nie trzeba nikogo naganiać Przecież raport wyrażnie pokazuje , że sprawy w szybkim tempie zaczynają iść w dobrym kierunku !
Nie sprzedam bo myślę że swoje prędzej czy później da zarobić ale chyba nic nie napisałem co nie jest prawdą ..... Wolno im idzie rozwój firmy i tyle .....
Ogarnij się , zamiast stękać i pajacować albo sprzedaj jak Ci już napisano i wyluzuj ! W pól roku ok 500proc !! ! Z 50gr na 2,50 obecnie a było już sporo więcej - ponad 3zl To dalej mało w/g ciebie ??? Żeeeenada ! To na co ty liczysz ???
Człowieku ja patrzę na długi horyzont to cały czas poniżej debiutu 11 lat temu druga sprawa mija 11 lat a firma cały czas nie zarabia stabilnie w każdym kwartale tylko raz minus raz plus ..... Jet hossa na noc to Read Gene urósł ....choć dziś 2000 akcji zdolowalo o 19% płynności tu żadnej swoje akcje mam wystawione na 8 zł z ważnością do końca sierpnia zlecenie z wartością ukryta ale to co mówił pan lubiński 11 lat temu przy debiucie ma się nijak z rzeczywistością fantazje to miał niezła hehe
Ale już nic nie pisze czekam na sowity zysk giełda to cierpliwość tylko Pan profesor ma już swoje lata i boję się że w takim tempie rozwoju nie zdążymy doczekać chwały .....
Zwróć uwagę , że zdecydowana większość spółek , które ostatnio urosły zaliczyło spora korektę . Tu branża przyszłościowa - tak więc cierpliwości-ja bynajmniej się nie stresuję Jestem na sporym plusie ale i tak nie zamierzam póki co sprzedawać.Z rana jeszcze ciut dostało mi się od desperata.Powodzenia Wszystkim życzę i pozdrawiam
Ja wogole uważam że tak jak dziś mamy hossę nowych technologii tak prędzej czy później będzie hossa biotechnologiczna uwierzcie mi że człowiek wyda każde pieniądze aby dłużej żyć a smartfon wystarczy jeden :)