To samo na Santander Biuro Maklesrkie- zniknely z rachunku-zadzowniem do Banku, ale nie dostalem satysfakcjonujacej odpowiedzi gdyz pani chyba nie bardzo wiedziala co mi odpowiedziec. Natomiast istnieje taka mozliowsc ze mozna uzykac potwierdzenie ze na dany dzien ostaniego dnia notowania akcji JA jako mniejszosciowy akcjonariusz bylem wlascicielem papierow tego eminenta. Pani z ktora rozmawialem powiedziala ze trzeba kontaktowac sie ze spolka ktora ma wykaz akcjonariuszy na ostatni dzien notowan.Ale jak to zrbic skoro Cube nie odbiera tel /.pewnie wszystkie biura ma zamkniete takze moze przez spolke zalezna Data Techno? rozniez nie wiem co robic w takim ukladzie? Moze ktos sie cos dowie to nech napisze.
nic nie musicie robic ale mozecie z biura wziac zaswiadczenie ze byliscie akcjonariuszami. Tak czy inaczej spolka bedzie musiala zarejestrowac akcjonariat w ktoryms biurze maklerskim bo zmieniaja sie przepisy wyjasnienie ponizej link
Zniesienie Dematerializacji czyli akcje z formy elektronicznej przeksztalcily sie w forme materialna czyli papierkowa - powinnismy uzyskac tak mi sie wydaje potwierdzenie posiadania kacji w formie pisemnej ktory powinien zostac wydane przez eminenta. Tylko kwestia jest taka czy ktokolwiek sie z nami skontaktuje? Taki rejestr akcjonariuszy zostanie przekazany do Cube itg i teraz tak nie ma szans aby skontaktowac sie z Cube itg no chyba ze przez prawnika, zwyczajnie nie odbieraja tel. Napisalem do DataTechno o informacje co dalej, moze cos odpowiedza. Natomisat wiem, ze jesli juz takie zaswiadczenie dostaniemy bedziemy mogli sprzedac akcje przez natariusza jesli ktos wyrazi takie zainteresowanie.
Na rachunku maklerskim możemy zrobić wyciąg ze swego konta, który poświadcza posiadanie akcji w takiej i takiej ilości na dzień taki i taki. W przypadku CDM Pekao ostatni dzień kiedy akcje były w zestawieniu to 15.06, choć wycofano je z obrotu bodajże 7 czerwca. Wiem to z infolinii CDM. Akcje można sprzedawać poprzez umowę cywilną i na podstawie takiego wydruku ze swego konta, choć podejrzewam, że poświadczoną w placówce z pieczątkami, bo cóż to jest sam pdf. Czekamy na rozwój sytuacji, jeśli będziecie mieli jakieś nowe, ok, także w zakresie tej osoby, która założyła wątek, że kupi każdą ilość akcji. Pozdr
Nie polecam osoby która tu napisała wątek o kupnie każdej ilość . Napisałem do typa i zaoferował mi 1000 złoty za 300 000tys akcji!! Może te akcje już nie są nic warte a może za kilka lat Cube wróci na tory i wtedy wartość tych akcji diametralnie wzrośnie i może jakieś wezwanie się pojawi . Cóż pozostaje czekać .
Nie dziękuje z twoimi wierzytelnościami to powinieneś spróbować stanąć pod brama siedziby Data Techno i poczekać cierpliwie na pana Marka aż się pokaże i wtedy możesz zapytać gdzie są moje pieniądze....wole być niepoprawnym optymista niż zgorzkniałym przygnębionym pesymistycznym wrakiem człowieka .