• konkurs/rebus/zgadywanka ?????? Autor: ~borewicz07 [37.30.50.*]
    jak obstawiacie kurs w dniu 30.06.2020?? (zamknięcie)

oraz w dniu 02.07.2020 (zamknięcie)

ciekawy jestem czy rynek już zdyskontował wyniki za pierwszy kwartał ???

ps: po cichu liczę iż na koniec roku kurs może być wartością 3cyfrową
  • Re: konkurs/rebus/zgadywanka ?????? Autor: ~tłumik [188.146.102.*]
    Dnia 2020-06-17 o godz. 10:31 ~borewicz07 napisał(a):
    > jak obstawiacie kurs w dniu 30.06.2020?? (zamknięcie)
    >
    > oraz w dniu 02.07.2020 (zamknięcie)
    >
    > ciekawy jestem czy rynek już zdyskontował wyniki za pierwszy kwartał ???
    >
    > ps: po cichu liczę iż na koniec roku kurs może być wartością 3cyfrową

Oby Kolego Borewicz! Oby!
    Na ten raport właśnie czekamy! Jak i czekaliśmy na każdy poprzedni, który miał być tym właśnie!
    - a gdyby 02.07 nastąpiło wielkie rozczarowanie ... no cóż? - czekamy na następny, który będzie tym właśnie!
    ;)
  • Re: konkurs/rebus/zgadywanka ?????? Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    do 30.06 kurs powinien osiągnąć poziom 34 - 34,50 później nastąpi korekta w zależności :
    raport pozytywny - powolna korekta
    raport negatywny - gwałtowna korekta
    takie mam wróżby ..:) :)
    Czy czasem nasi 'eksperci' od profesjonalnego polskiego gamingu nie sponsorowali wczorajszego artykułu :):):)
    - nie chce mi się już więcej przytaczać tych wszystkich pro-wzrostowych zajadek 3-ch ćwieków
    Tylko zadam pytanie,: co z tych wszystkich dobrych intencji się nam spełniło ;)

• Re: konkurs/rebus/zgadywanka ?????? Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-06-17 o godz. 18:39 ~tłumik napisał(a):
    > Czy czasem nasi 'eksperci' od profesjonalnego polskiego gamingu nie sponsorowali wczorajszego artykułu :):):)
    > - nie chce mi się już więcej przytaczać tych wszystkich pro-wzrostowych zajadek 3-ch ćwieków
    > Tylko zadam pytanie,: co z tych wszystkich dobrych intencji się nam spełniło ;)
    >

kolego Tłumik większość z tego co się ukazuje w branżowej prasie jest sponsorowana ..sam korzystałem z tego parę razy ..to żadna nowość w każdej branży do ciebie należy ocena co jest prawdą, co obietnicą, a co zwykłym kłamstwem (którego oczywiście nie da się udowodnić) :) :) :)
    I znowu się z Tobą nie sposób nie zgodzić :) bo od 3 lat tych 3 muszkieterów robi syf w branży, niesmak wśród inwestorów i w uja ludzi!
    - czy tacy "biznesmeni" się zmieniają?! / Wątpię, choć bardzo chciałbym się mylić :):):)
  • Re: konkurs/rebus/zgadywanka ?????? Autor: ~Pak-man [89.161.51.*]
    Wy się zastanawiajcie czemu, a my w tym czasie zajmiemy się koszeniem zysków. Strzyżenie trwa.
  • Re: konkurs/rebus/zgadywanka ?????? Autor: ~tłumik [188.146.103.*]
    Ładuj więc Pak-man ile unieść potrafisz :)
    / jam nie pies ogrodnika :):)
    - mam tego syfa i innym też nie żałuję :):):)
  • Re: konkurs/rebus/zgadywanka ?????? Autor: ~xXx [195.189.85.*]
    Według mnie jest jeszcze spory potencjał, aby przed raportem za Q1pociągnąć cenę znacznie wyżej. Nie ma znaczenia, co kryje się pod stwierdzeniem potencjał. Jeśli raport za Q1 będzie dobry, to i za Q2 również będzie dobry. Jeśli do tego jakieś obietnice/fantacje zarządu zmaterializują się, to spółka da dobrze zarobić. Problem mogą mieć tacy, co będą chwili wejść na chwilkę i trafią akurat na górkę :)
[x]
TBULL 5,98% 3,90 2025-09-19 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.