Dnia 2020-06-17 o godz. 10:31 ~borewicz07 napisał(a): > jak obstawiacie kurs w dniu 30.06.2020?? (zamknięcie) > > oraz w dniu 02.07.2020 (zamknięcie) > > ciekawy jestem czy rynek już zdyskontował wyniki za pierwszy kwartał ??? > > ps: po cichu liczę iż na koniec roku kurs może być wartością 3cyfrową
Oby Kolego Borewicz! Oby! Na ten raport właśnie czekamy! Jak i czekaliśmy na każdy poprzedni, który miał być tym właśnie! - a gdyby 02.07 nastąpiło wielkie rozczarowanie ... no cóż? - czekamy na następny, który będzie tym właśnie! ;)
do 30.06 kurs powinien osiągnąć poziom 34 - 34,50 później nastąpi korekta w zależności : raport pozytywny - powolna korekta raport negatywny - gwałtowna korekta takie mam wróżby ..:) :)
Czy czasem nasi 'eksperci' od profesjonalnego polskiego gamingu nie sponsorowali wczorajszego artykułu :):):) - nie chce mi się już więcej przytaczać tych wszystkich pro-wzrostowych zajadek 3-ch ćwieków Tylko zadam pytanie,: co z tych wszystkich dobrych intencji się nam spełniło ;)
Dnia 2020-06-17 o godz. 18:39 ~tłumik napisał(a): > Czy czasem nasi 'eksperci' od profesjonalnego polskiego gamingu nie sponsorowali wczorajszego artykułu :):):) > - nie chce mi się już więcej przytaczać tych wszystkich pro-wzrostowych zajadek 3-ch ćwieków > Tylko zadam pytanie,: co z tych wszystkich dobrych intencji się nam spełniło ;) >
kolego Tłumik większość z tego co się ukazuje w branżowej prasie jest sponsorowana ..sam korzystałem z tego parę razy ..to żadna nowość w każdej branży do ciebie należy ocena co jest prawdą, co obietnicą, a co zwykłym kłamstwem (którego oczywiście nie da się udowodnić) :) :) :)
I znowu się z Tobą nie sposób nie zgodzić :) bo od 3 lat tych 3 muszkieterów robi syf w branży, niesmak wśród inwestorów i w uja ludzi! - czy tacy "biznesmeni" się zmieniają?! / Wątpię, choć bardzo chciałbym się mylić :):):)
Według mnie jest jeszcze spory potencjał, aby przed raportem za Q1pociągnąć cenę znacznie wyżej. Nie ma znaczenia, co kryje się pod stwierdzeniem potencjał. Jeśli raport za Q1 będzie dobry, to i za Q2 również będzie dobry. Jeśli do tego jakieś obietnice/fantacje zarządu zmaterializują się, to spółka da dobrze zarobić. Problem mogą mieć tacy, co będą chwili wejść na chwilkę i trafią akurat na górkę :)