dlaczego gpw na tle europy i świata tak słabo wypada. a odp jest prosta im więcej takich śmieci na gpw tym będzie słabsza. spółki gdzie obrót miesięczny jest poniżej 6mln powinny wypadać z notowań ciągłych na bazar z takim syfem
Możliwe, od góry jakby trójkąt się tworzył ale dolki coraz wyższe. Jeżeli nie spadnie poniżej 3 to myślę że będzie atak na górną linię tego trójkąta i to być może w 3 kwartale. Gdyby doszło do przejęcia spółki to gwiazdy są granicą
Lux med ma przejąć swd do lipca 2021 czyli mamy rok ale wcześniej powinni ogłosić badanie spółki pod tym kątem co juz powinno wywołać spekulacje przejęcia. Pytanie czy będą czekać do 2021? Nie sądzę, też zacznę pozbierać bo tu może być 500% przy przejęciu choć nikt o kwotach nie mówił ale wystarczy spojrzeć co się działo przy przejęciu spółki córki z NC.
rozbawiłeś mnie nie kiepsko. tą wiedzę masz chyba tylko ty bo tu nie ma żadnego zainteresowania. Po co płącić za tego syfa nieudolnie zarządzanego jak jeszcze chwila i upadnie a syndyk rozsprzeda za bezcen
Wiedza to raczej ogólna chyba z infa 2018 roku czy aktualna ? Można w to wątpić, dodatkowo sytuacja na rynkach zaczyna być znów napięta i może nas czekać latem lub wczesną wiosną tąpniecie. Z drugiej strony jak zobaczysz zachowanie kursu w marcu, to na innych spółkach była większa panika. Na tak mało płynnym papierze wyglądało to nieźle no i udało się kupić i załapać na jazdę do 4.90 więc dla mnie papier spekulacyjny