Pamiętam że w marcu wyleszczes się po 1,40 a dzień później było 1,7
Teraz oddałeś po 1,24 a już jest 1,36.
Tylko że tym razem powrotu w okolice 1,00 - 1,10 już nie będzie..., a jutro znów powinno być 1,70
Dnia 2020-06-17 o godz. 09:53 ~maarc napisał(a): > Pamiętam że w marcu wyleszczes się po 1,40 a dzień później było 1,7 > > Teraz oddałeś po 1,24 a już jest 1,36. > > Tylko że tym razem powrotu w okolice 1,00 - 1,10 już nie będzie..., a jutro znów powinno być 1,70
nawet niech będzie 7 zł , a w marcu wyleszczyłem się po 1,42 i 1,54 średnio po 1,47 co z tego ? jedynym celem tego podbicia może być chęć powiększenia kredytu pod zastaw droższych akcji , mentalność właścicieli nie zmieni się więc powodzenia , wchodzę całością środków z PMP w Getin Holding , TW Ernest powinien wkrótce dać dobrze zarobić
Za 1.20 sprzedałem połowę a wczoraj połowę po 1.08 ale ogólnie z niewielkim zyskiem i 3 miesięczny stres minął. Ufff ... Macie jednego naganiacza na kupno z głowy. Teraz naganiam na sprzedaż. Hi, hi ...
Zysk na akcję 0.08 to śmiechu warte, tyle czekania było na wyniki. Naiwne leszcze łykają. Wczoraj nie mogłem 7 tys akcji sprzedać po 1.08, gdyż oferty kupna były po 1.06 ... Gdyby ktoś poważny chciał w to wejść to by zbierał już wczoraj ... Tylko ostrzegam leszczyki .....
Już to nie raz słyszałem. 0,08 zysku na akcję to nawet inflacji za te parę lat nie zwróci ... To emerytom waloryzują więcej. Duzi niech się w te klocki bawią ale jak widzę zlecenie kupna na 33 czy 100 akcji po 1.32 to żal mi poprostu tych ludzi i ich marzeń o fortunie ...
Dnia 2020-06-17 o godz. 10:29 ~Maarc napisał(a): > Aż się zdziwisz na ile teraz pójdzie. 100kilo z 1,25 zdjete w minute. Papier ewidentnie idzie w mocne ręce.
to się Pan C. ucieszy bo to najmocniejsze ręce na GPW trzyma od debiutu? po 11zł ? :DDDD
Dnia 2020-06-17 o godz. 10:48 ~Zenon napisał(a): > A pisałes że masz pakiet sądowy i walczycie o wysoka wycene , to nie rozumie juz nic... > > Po wyniku za 1 kwartal sa argumenty na wyzsza wycene
miałem nawet więcej niż sądowy , ale gnicie robi swoje człowiek traci cierpliwość , zostały mi jakieś resztki na wypadek działania spółdzielni , może nawet wrócę d tego g...na ale nie więcej niż 1,1 zapłacę wszystko lepiej dało zarobić (z wyjątkiem Kani) niż ten syf zwany PAMAPOL i rodzinka SZ
Dnia 2020-06-18 o godz. 11:00 ~Zenon napisał(a): > Cierpliwość się czasem opłaci,patrz dziś Lubawa...
to jednak zupełnie co innego , w PMP Krzysztof Półgrabia jest od początku trendu spadkowego , nieźle mu idzie zarządzanie finansami firmy zjazd od ceny debiutu o 95% ! (po po drodze rozwodnili akcje)