10 lAt spadalo i mialem usredniac. Jestem na gieldzie, 20lat i troche widzialem. Ci co kupili skotana po 100zl petrol po 700zl krezus gant cala budowlanka i wiele innych maja caly czas usredniac. Firma urosla pare procent i cos wielkiego. Ktos tetaz zarobi ale jak urosniein do 10gr.teraz obroty sa smieszne... Zarobile duzo n 0.1cybation tylko dlatego ze nie patrzylem na notowania przez rok. Kolega mi tak doradzil i mial 100procent racji. Zobaczymy za rok blu... Pozdrawiam i mysle ze bedzie. O. K
Papier zebrany na maxa...moze byc drugie 0.1cybation.zarobilem na tym tyle co przez 20lat meki na gieldzie.. Tu moze byc to samo tylko czas. A moze byc grubo z tego co wiem.... Kolega robi w blu.. Obroty sa smieszne.. I wszystko zalezy od firmy mediator... Teraz jest w cenie doradztwo jak wyciagac kase z panstwa.. Ale moje 20gr daleko ale zawsze blizej. Pozdro
Troche poszuaklem, i chyba dokupie. Warto poczytac o zmianach w KGHM TFI, interferie oraz zakresie dzialan funduszu. W skrocie:.... Pośrednio [...] Inwestuje w nowe technologie, m.in. w odnawialne źródła energii.
próbują jeszcze straszyć żeby tanio po 3 gr wybić leszcza. też chcē dziś dokupić z 500 tys sztuk A nawet 1 mln bym wzięła po max 3.5 gr. takich perełek z takim biciem na kursie już długo nie będzie na rynku.
Akumulacja i tanio odbierane akcje, zbiorą po 2.2 - 2.5 gr i DRUGA FALA.
Teraz jak usiądą przy długiej turze to szybko nie dopuszczą.
Sandra dobiera od LESZCZY taniej, zamiast płacic 3.7gr to ma za 2.5 gr a to ok 35% taniej.
w jai sposób ktoś kto by miał kase to może zarobić krocie ? no w jaki ? skupując mase akcji które ty i inni mu sprzedadzą po kilka groszy zarabiając na tym krocie bo to bedą setki procent więcej niż dawali po 1groszu.. ? I co sobie ten inwestor bedzie miał zrobić z tymi akcjami ? Wytapetować rezydencje ? Skoro spółka nie zarabia. Sprawdzałeś ile spółka ma zobowiązań i czym się zajmuje a ile zarabia ? Jaka jest jej wartośc ?
columbus dziecko czyli dawniej STI też miało 1 gr i zero kapitału, nie zarabiało i było nawet przez chyba pół roku zawieszone (i ja też go wtedy kupowałem :)