To nieistotne. Ja mam nadwyzke zainwestowana. Nie inwestuje pieniedzy ktore mam na życie. Nie oddam nawet po 10 bo mi to lotto. Jestem inwestorem a nie Inwest Ciulem. Pozdrawiam. Cieszy mnie fakt że mam akcje tak ciekawej i przyszlosciowej spolki. Jak pyknie budowa elektrowni atomowej w Polsce jak myślicie kto ma duże szanse na kontrakty? Mmm poczekam az zobaczę tu 25 zł!
Zwroty per "Inwest Ciul" sugerują jednak pewną frustrację. Umoczyłeś. Zapewne zobaczysz tu za kilka lat 25 zł za akcje, ale wcześniej musisz przygotować się, że tyle będzie warte 10 sztuk papieru. Ubrali Cię na podbitce, ale jak faktycznie jesteś długodystansowcem, to nie powinieneś się martwić.
Mogli ten raport podać rano. A tak zwałw dzisiaj, zwała jutro. Jest pełno wsparć na 2.8 2.6 2.2 2.0 1.8. I nie wiadomo gdzie sie zatrzymamy. C/z na teraz 9.
Pierwsze zakupy robiłem jak tu było 1,38, jeszcze przed dywidendą ( na początku maja chyba ), gdy niewiele się tu działo, była cisza na forum, a ktoś sypał akcjami w ukrytych zleceniach po 750 sztuk.
Cena papieru jest za perspektywy a nie przeszlosc. Ze 1q slaby bylo wiadome juz dawno. Tu sie liczy 1 wygrany wieloletni megakontrakt ktory czeka na podpisanie i kolejne ktore czekaja na wygranie.