Rekinku a kto to wie... :)) Teoretycznie tak, ale tu publika dziwnie reaguje. Super infa jakby nieistaniały.... Czy uchwała o TAKIM podwyższeniu kapitału z wyłączeniem prawa poboru po TAKIEJ cenie ma jakieś znaczenie? Czy w ogóle to jest przez kogoś czytane? Czy ktoś przeliczy ile to kasy na działalność spółki? Wszędzie na NC ma to duże znaczenie, ale czy wpłynie to na kurs BTCS? Zobaczymy
Czytanie jest, ale czy ze zrozumieniem? Wydaje mi się, że tu bardziej może zadziałać info o grze. To jasny i prosty przekaz bez zawiłości i bezkresu trudnych słów:)
No chyba nie bedzie rewelacji w rodzaju : Glowny nie zgadza sie na wylaczenie PP i w zwiazku z tym nie ma emisji??? :)))) Raczej sie zabezpieczyl ze nie utraci wplywu na kierunek rozwoju spoki do 20% z tego co pamietam.
A kto bedzie trzecim w tym roku DUUUZZZYYYMMMM INWESTOREM dowiemy sie raczej troche pozniej. A moze bedzie kilku? Gorace lato sie tu zapowiada, wiec moze i lepiej ze teraz cisza.
Gorąco dobre ale i deszcz potrzebny. Bo moja młoda trawka nie urośnie... I siana nie będzie. Ale warunki sprzyjają. Nic tylko czekać..
Choć trawnik równo przystrzyzony podobno gęstnieje?
Nie wiadomo co lepsze.. To chyba od odmiany trawy zależy., Ale ja jak zwykle się nie znam. Zobaczę za rok . Jak nie wyjdzie to te książki o ogrodnictwie chyba kupię.