2zl bralem dobieralem po 1,4zl troche i czekam na wybicie takie jak kiedys na 10zl mam czas niech se lezy, same nieruchomosci ich warte tyle co obecna kapitalizacja maja ponad 200 mieszkan na sprzedaz w spolce zaleznej w ktorej maja 100% udzialow poczytaj starsze infa to zrozumiesz wiec to okazja i maja wszystko za gotowke kupione a nie za kredyty jak inni developerzy.
JAK CHCESZ KUPIĆ, to do końca tygodnia masz czas, do piatku ten baton na sprzedaży zostanie rozebrany, potem info o sprzedaży mieszkań, i jedziemy spokojnie na 2-3 pln . Jutro mam nadzieje , ze po 1,35 baton sie ustawi i go rozbierzemy.......
Wziąłem 6000, ale pewien nie jestem, czy dobrze zrobiłem, bo popyt ogólnie słaby.
Skoro to ma potencjał, to czemu taki g...any baton z prawej tyle wisi?
Super ze ten baton już za nami, też go gryzłem bo pierwszy zakup miałem koło 2zl, dziś dobrałem nawet część po 1.5 dla rozruszania, tu i tak do 2.4zl akcji tyle co kot napłakał więc liczę że max w poniedziałek będziemy na tym poziomie.
Dzieki Panowie, za pomoc , batonika już niema. Kaska zainwestowana z zysków IQP. Jak nie wystawicie sprzedaży to 2 bedzie szybciutko, układ techniczny sie poprawi, i niedługo się zlecą wrony........
No i dobrze zrobili ci, co kupili.
Kiedy wzrost na dużych obrotach?
Małymi pakietami można wyciągnąć pod 2, ale potem cofka, bo silnego popytu brakuje.
Jakby puścili dobre info, to poszloby trwale i wysoko. Więc czekamy na super kontrakty, sprzedaż mieszkań itd.