• Zlecenie Autor: ~Jeż [37.47.103.*]
    Cześć, chciałem kupić akcje HGames (PKC) i cały czas odrzuca mi zlecenie? widzę że na zleceniu sprzedaży jest pula.. czy ktoś wie o co chodzi? jestem nowy na giełdzie
  • Re: Zlecenie Autor: ~Tomi [37.248.210.*]
    Handel jest o godzinie 11 i o 15

Jeśli chcesz kupić pkc to musisz ustawić zlecenie przed godziną 11:00 i przed 15:00

Np o godzinie 8:31

Jeśli chcesz kupić akcje to polecam powoli zbierać i ustawiać się z limitem np 3 zł lub 3.10 zł

Jeśli chcesz mieć pewność że kupisz akcje to pamiętaj że trzeba ustawić się przed chwilą godziną 11 lub przed 15.
  • Re: Zlecenie Autor: ~Lol [37.47.7.*]
    Powiedz jeszcze, że tylko we wtorki w lata przestępne. Lol
    Od poniedziałku do piątku.
  • Re: Zlecenie Autor: ~Lol [5.253.206.*]
    No faktycznie jest 2 fixingi dziennie. Matko w co ja wszedłem
  • Re: Zlecenie Autor: -dareczek- [77.253.12.*]
    Poczekaj do raportu 600 k akcji na rynku
  • Re: Zlecenie Autor: ~Lol [102.165.23.*]
    Ok czyli spodziewacie się pozytywnego raportu i wykupienia akcji?
    A jaka jest podstawa skoro kwartalny leży a pod koniec roku firma miała problemy finansowe? Jestem bardzo ciekaw bo wszedłem w ciemno po zbyt pobieżnej analizie.
  • Re: Zlecenie Autor: ~Lol [102.165.23.*]
    Ok czyli spodziewacie się pozytywnego raportu i wykupienia akcji?
    A jaka jest podstawa skoro kwartalny leży a pod koniec roku firma miała problemy finansowe? Jestem bardzo ciekaw bo wszedłem w ciemno po zbyt pobieżnej analizie
    Była emisja akcji minimum jedna osoba będzie miała powyżej 5 % akcji. Jak już akcje zostaną wpisane do KRS to inwestor będzie musiał się ujawnić ( minimum jedna osoba)

Po drugie w każdej chwili może być info na temat gry Edengrad :) zobacz sobie grę Edengrad jest bardzo zaawansowana... Na takich grach spółki zarabiają miliony.

Poczytaj sobie o prezesie Dawid Modro jest bardzo inteligentny i bogaty... Ma kilka spółek które na siebie zarabiają... Ma bardzo duże sukcesy w biznesie.

Masz akcje dobrej spółki :)
    Nie będzie pozytywnego raportu finansowego.Ale będzie pozytywne info o przyszłości i o dojściu innych działalności.Coś mi się wydaje że może aktualnie pomagać im Farm przy Edengardzie.Ale to tylko moje przypuszczenia
  • Re: Zlecenie Autor: ~Tomi [31.0.46.*]
    W radzie nadzorczej hgames jest osoba z farm 51.

Farm 51 ma specjalistów od produkcji gier.

Moim zdaniem warto zlecić farm 51 dokończenie gry Edengrad.
    Może już Ci z Farm majstrują przy grze
  • Re: Zlecenie Autor: ~Tomi [31.0.46.*]
    Ciekawe co napiszą w raporcie finansowym.
  • Re: Zlecenie Autor: ~Jeż [37.47.103.*]
    Dziękuję za informację
  • Re: Zlecenie Autor: -dareczek- [5.173.169.*]
    Raport w piątek 19 czerwca.Warto zaryzykować.Ja mam tutaj 10 k.Taka bezpieczna ilość.
  • Re: Zlecenie Autor: ~Jeż [37.47.103.*]
    Panowie, jakie ruchy musi wykonać spółka aby była ciągła sprzedaż? może głupie pytanie
    Nowy
  • Re: Zlecenie Autor: ~Tomi [31.0.43.*]
    Nowe rozdanie :) które może być w każdej chwili :) pieniądze są :) super prezes:) Dawid Modro jest bardzo inteligentny i ma talent do biznesu :) spółka ma super grę Edengrad :)
  • Re: Zlecenie Autor: ~Wodospad [195.149.64.*]
    Tomi powinieneś być członkiem Zarządu HGAMES. Jesteś bardzo inteligentny i znasz się na biznesie.
  • Re: Zlecenie Autor: ~Tomi [31.0.43.*]
    Znam się na reklamie.

Jak coś to mogę pomóc przy reklamie gry Edengrad :)

Dobra reklama = większą sprzedaż i większe zyski :)
[x]
NEURONE -1,05% 0,94 2026-03-18 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.