Cześć, chciałem kupić akcje HGames (PKC) i cały czas odrzuca mi zlecenie? widzę że na zleceniu sprzedaży jest pula.. czy ktoś wie o co chodzi? jestem nowy na giełdzie
Ok czyli spodziewacie się pozytywnego raportu i wykupienia akcji?
A jaka jest podstawa skoro kwartalny leży a pod koniec roku firma miała problemy finansowe? Jestem bardzo ciekaw bo wszedłem w ciemno po zbyt pobieżnej analizie.
Ok czyli spodziewacie się pozytywnego raportu i wykupienia akcji?
A jaka jest podstawa skoro kwartalny leży a pod koniec roku firma miała problemy finansowe? Jestem bardzo ciekaw bo wszedłem w ciemno po zbyt pobieżnej analizie
Była emisja akcji minimum jedna osoba będzie miała powyżej 5 % akcji. Jak już akcje zostaną wpisane do KRS to inwestor będzie musiał się ujawnić ( minimum jedna osoba)
Po drugie w każdej chwili może być info na temat gry Edengrad :) zobacz sobie grę Edengrad jest bardzo zaawansowana... Na takich grach spółki zarabiają miliony.
Poczytaj sobie o prezesie Dawid Modro jest bardzo inteligentny i bogaty... Ma kilka spółek które na siebie zarabiają... Ma bardzo duże sukcesy w biznesie.
Nie będzie pozytywnego raportu finansowego.Ale będzie pozytywne info o przyszłości i o dojściu innych działalności.Coś mi się wydaje że może aktualnie pomagać im Farm przy Edengardzie.Ale to tylko moje przypuszczenia
Nowe rozdanie :) które może być w każdej chwili :) pieniądze są :) super prezes:) Dawid Modro jest bardzo inteligentny i ma talent do biznesu :) spółka ma super grę Edengrad :)