cyt ''Sie staneło się?'' się stanęło to, że inwestorzy uznali, że to okazja hehe, wycena jak za warzywniak za spółkę rentowną, nie dającą dvpy w pandemii do tego mającą potencjał...a to wszystko za cenę sprzed 9 lat
chociażby za wiedźmina powinni tomkowi klępnąć tę nagrodę: https://brief.pl/ii-edycja-nagrody-api-ambasadorzy-polskich-innowacji-wchodzi-w-decydujaca-faze-poznalismy-10-niezwyklych-nominowanych/ nie wiem jaka inna marka bardziej polskę rozsławiła?
@zxc cyt '' I coś czuję, że pani S. odkupuje niedowartościowaną perełkę. PLI nic nie ma na te e-targi? Oni w tym kwartale dostali tylko jedno większe zlecenie... Mam nadzieję, że mają sporo innych poniżej 5%.''
drogi kolego z forum; skończ z panią s gdyż ona nie sprzedawała akcji, a więc ich nie musi odkupować, co najwyżej może kupować hehe, jest osobą blisko zw z panem s, a jako taka ma obowiązek informacyjny, nie było info to nie sprzedawała i kropka pli coś miało na e3 to i powinno mieć na e targi, oni się świetnie w temacie pracy zdalnej poruszają i e targi dla nich są idealne ( nawet z klientami telekonfy robią już od marca) z innych rzeczy to tam gdzie powinni są obecni: spółka zależna platige - dobro jest koproducentem filmu ''sukienka'', który może sporo namieszać, nawet na stooq coś napisali: https://stooq.pl/n/?f=1359476 marketing to mocna strona spółki, choć ten dotyczący gpw pomimo ewidentnych postępów jeszcze wiele pozostawia do życzenia
Kiedy to sypanie się skończy, 12 000 k akcji byłego męża, Kobylecki 3 miliony, kiedy to sie skończy... Przy mojej sredniej pod 40 to są lata żeby wyjść na zero, śmieć nie papier.
masz całkowitą rację. Na razie zero zainteresowania tą spółką i nie wiem jakby wychwalał ją fanpli to i tak nikt tego nie kupuje oprócz drobnych transakcji.
Do wyjaśnienia są trzy zasadnicze smordy. Jak to się wyjaśni, to i miasto kupi, że Platige robi Wiedźmina. Te smordy to: Ziemia z błędem w legalu, Boki Bagińskiego z Dukajem , oraz zapaść na rynku reklamy i rynku spotkań (eventów). Niech mi ktoś pokaże zyski w tych ostatnich i jakiekolwiek dobre prognozy na 2 kwartały....