Taki Datawalk zrobil juz ponad 200 od panki, ponimo strat i ciaglych emisji...juz widze co sie tu bedzie dzialo jak przekroczy 20 zl...zreszta nie istotne dla tych ktorzy trzymaja na rok ,dwa ...a wiekszosc to tu gra na krotko jak wynika z wpisow
Ja tu robię kółka od 2017 roku, obecnie nie widzę już na nie miejsca, nagle może wyskoczyć info o kardioznaczniku i kurs odjedzie już na stałe. Dlatego załadowałem 30% portfela i czekam.
No kółka to trudna sprawa. Dało się zrobić jak był ten bum przy info o testach. Teraz będzie coraz trudniej, bo nikt chętnie nie oddaje. Co do partneringu, to pewniak. Tylko nie wiadomo kiedy. Bardzo mnie ciekawi czy za dzisiejszym wzrostem pójdzie jakaś informacja...
Nie ma pewniakow...swego czasu zarzad Infoscanu tez byl pewny certyfikacji w USA i prawie cale forum, i nic z tego nie wyszlo...tak wiec spokojnie z takimi opiniami,podobnie na Mabionie
Dnia 2020-06-16 o godz. 12:45 ~Zwyklyleszcz napisał(a): > Taki Datawalk zrobil juz ponad 200 od panki, ponimo strat i ciaglych emisji...juz widze co sie tu bedzie dzialo jak przekroczy 20 zl...zreszta nie istotne dla tych ktorzy trzymaja na rok ,dwa ...a wiekszosc to tu gra na krotko jak wynika z wpisow
Dnia 2020-06-19 o godz. 13:15 ~klapa_kibla napisał(a): > Dnia 2020-06-16 o godz. 12:45 ~Zwyklyleszcz napisał(a): > > Taki Datawalk zrobil juz ponad 200 od panki, ponimo strat i ciaglych emisji...juz widze co sie tu bedzie dzialo jak przekroczy 20 zl...zreszta nie istotne dla tych ktorzy trzymaja na rok ,dwa ...a wiekszosc to tu gra na krotko jak wynika z wpisow > > Datawalk... dobry, dobry. Daje zarobić hahahaha
Ale się wstrzeliłem w amerykański kontrakt... a na syfekniku zastój.