Pozyskanie zamówienia na hydrodynamiczne czyszczenie instalacji przemysłowych. ESPI: Raport bieżący 24 / 2020 16.06.2020 12:37:15 Zarząd Spółki POLMAN S.A. z siedzibą w Warszawie informuje o pozyskaniu zamówienia na kompleksowe prace mycia instalacji przemysłowych w technologii hydrodynamicznej wraz z wszelkimi pracami wspierającymi w przedsiębiorstwie sektora celulozowego na terenie Polski. Termin realizacji prac: wrzesień 2020r. Wartość zlecenia: 475.700,00 zł netto
Ja taki zachlanny nie jestem. Dużo tu zarobionych. Sam miałem papier po 55gr ale wyskoczylem przy pierwszym wystrzale. Muszę sobie podsumować ile mają już tych umów i na jakieś kwoty i porównać z 2019. Jaka marża itp.
Kurczę już powoli ten Polman zaczyna mnie denerwować już z umów wychodzi 1.40zl a tu nie całe 1.10 zł kolejna umowa jak by była na ponad 1 mln to kurs powinien poszybowac na 2 zł.
Dnia 2020-06-18 o godz. 13:02 ~Prorok napisał(a): > Kurczę już powoli ten Polman zaczyna mnie denerwować już z umów wychodzi 1.40zl a tu nie całe 1.10 zł kolejna umowa jak by była na ponad 1 mln to kurs powinien poszybowac na 2 zł. > brak sprzedających to dobry prognostyk na mocne wybicie