Trzecia sesja z rzędu jest na widłach. Infa żadnego nie ma... Idzie w niebo ale bez żadnej cofki co jest mega dziwne. Albo akcji już nie ma faktycznie w obrocie patrząc na obrót już między 15 a 18 kwietnia było 1.5 mln i do dziś kolejne ...... forum wogole wymarlo jakby już nikt nawet nie trolowal do kupna nawet na górce. Co jest naprawdę grane.? Dla mnie jest albo duży kant i jest pełno ubranych ale wtedy chociaż któryś nerwowo wyskoczylby albo tu będzie taka jazda że.... sam nie wiem
Ja siedzę, obserwuje i dzisiaj wyszedłem z 1/3 pakietu co dało zwrot zainwestowanych środków.
Sam się dziwię, bo na CWA chociaż się Górski ujawnił a tutaj nadal cisza.
Kiedyś Havoc pisał o windzie na złotówki pod jakieś info a teraz idzie nawet bez info.
Najważniejsze, żeby ktoś się ujawnił to da sygnał, że coś tutaj będzie a nie podbitka pod wywalenie.
Pozostaje nam czekać, bo nie sądzę że nie będzie żadnego infa na dniach (chociaż po walnym już nic nie powinno dziwić).
To są ci sami ludzie.
Jednak po przekroczeniu progu na CWA i ewidentnym zbieraniem akcji obu spółek od jakiegoś czasu, do gry może wchodzić lub już weszła nowa ekipa.
Ja kupuje popcorn i nogą na nogę :)
Niech kurs leci, oby w kosmos.
Też tak robię chociaż korci mnie żeby już stąd spadac. Ale faktycznie żeby jedna i druga spółkę wyciągnąć z ok 35 gr tak sebw okolice 80 90 gr to trochę kasy potrzeba. Widać też jeszcze różnice. Na Cwa jeszcze są niedobitki i był większy FF więc kurs chwiejny ale na JWA jest linia prosta w górę. Dziwne to. Wcale się nie zdziwię jak to będzie jeden wielki wałek a jak nie to poprostu zarobimy na wakacje na...
Na JWA mamy raptem według oficjalnych informacji mamy raptem 2 mln akcji w obrocie czyli praktycznie nic.
Na CWA FF jest większy, e całkowita suma akcjo jest podobna czyli praktycznie tez nie za wiele...
Myślę ze do 5 zl spółki spokojnie powinny rosnąć bez większych spadków. Od jutra zaczynaja sie porzadne wzrosty, a każdy spadek to okazja do większych zakupów!!!
Ja bez oficjalnych informacji nie robię teraz żadnych ruchów. Prawdopodobnie będę żałował, że dzisiaj trochę sprzedałem, ale wiem jaki mam teraz komfort psychiczny.
Jeśli pojawia się dobre informacje, to nie wykluczam że odkupie to co sprzedałem, ale już po wyższej cenie, czego wszystkim życzę.