Kupujący zakończył proces badania due dilligence Spółki,Strony postanawiają przedłużyć Okres Wyłączności na prowadzenie negocjacji do dnia 30. czerwca 2020 roku.
Dokładnie, ale jak widać dużo osób jeszcze nie doczytało informacji dlatego kurs ani drgnął... Pewnie ludzie rusza z zakupem jak będzie kilkadziesiąt procent więcej
A jak spadnie to oddacie za utracony ewentualny zysk ?.To jest giełda i każdy wyraża swoje opinie .Sami zaczepnijcue informacjii najlepiej u źródła cZyli w spółce .Ja chcę dokupić tanio ,ale jak bedZie coś wiadomo więcej to mogę i kupić po 10 zł ale sytuacja musi być klarowna.
Pawełek przekonales mnie , jutro coś kupię ,tutaj szykuje się grubsza ryba niż faktorama .Tylko niech położą na szali grubszy pakiet.Moze to będzie ten mój złoty strzał i odrobie wszystkie straty jakie na bananie zaliczyłem.
Boa obserwuję, ale Jwa i cwa powinny dac woelsza stope zwrotu, ponieważ tutak wzrosty dopiero przed nami. I jeśli sie nie myle schematy podobme jak na innych spółkach Januarego. Przypominam, ze Digital należy również do Pana Ciszewskiego i buc może będzie to jego oczko w głowie, ponieważ jego zaangażowanie tam to ponad 50% :). Ale na chwilę obecną cisza... Jeszcze z tydzień i powinien zaczac soe wzrost pod zakończenie rozmów finalizujących połączenie spółek :)